Posetioci štanda AMG će, između ostalog, moći da na video wall-u tokom dana uživo prate uključenja Kurirovog video tima sa najznačajinijih događaja u gradu. 

Svi zainteresovani imaće priliku i da uz pomoć VR naočara prošetaju kroz redakcije svojih omiljenih izdanja Adria Media Grupe, kao i da budu ovekovečeni na specijalnoj naslovnici dnevnog lista Kurir. Već prvog dana sajma interesovanje za izdanja Adria Media Group na štandu bilo je ogromno.

Gosti iznenađenja, intervjui uživo, kreativne radionice, promocije knjiga, razgovori sa urednicima i novinarima izdanja Adria Media Grupe očekuju posetioce štanda naše kompanije.

Čitaoci Nacionalne geografije sutra od 12 sati imaće priliku da zajedno sa urednikom i timom koji stvara ovaj magazin obeleže 10. rođendan ovog izdanja na srpskom jeziku. Nesvakidašnji testovi inteligencije i eksperimenti očekuju čitaoce Nacionalne geografije na štandu AMG, a najuspešnijima slede nagrade.

Magazin Cosmopolitan će se posetiocima sajma predstaviti sutra od 14.30 sati četvrtim izdanjem specijalnog dodatka Cosmo Campus.

Dnevni list Kurir u petak od 14 sati iznenadiće svoje čitaoce specijalnim gostima i dešavanjima na štandu, a u subotu od podne će poznate parove sa decom ugostiti novi magazin AMG, Story kids.

Najmlađi portal Adria Media Grupe, Espreso, u subotu od 16 sati predstaviće svoju popularnu “Espreso helijum” akciju.

Njuzvik Srbija, poslednjeg dana sajma, u nedelju od 13 sati, promovisaće knjigu o Pavlu Vujisiću, “Posle fajronta”, čiji je autor novinar ovog magazina Aleksandar Đuričić. U nastavku dana, tim magazina Njuzvik imaće niz promocija i ugostiti poznate aktere srskog glumišta.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija