Nova sezona po običaju izazove kod nas opsesivno trošenje novca i šoping od jutra do večeri, sa ili bez drugarica koje vodimo kao podršku ali i glas razuma jer bitno je odupreti se jakoj želji da osvežimo jesenju garderobu.

Ali šta kada pokupujemo neku savršenu stvar koju odmah uništimo? Bilo da je do naše nesmotrene prirode ili tuđe greške, odeća koja se isfleka mrljama od čokolade, voća i pića, često bude neupotrebljiva posle....

Da se to ne bi desilo, jer odeća nam ne vredi ako ne može da bude blistavo bela, čista, kao da je tek kupljena, potrebno je posedovati jedan od najboljih deterdženta – Persil Cold Zyme!

Nedavno je Ivana Zarić, poznato Tv lice postala promoter ovog deterdženta, i njeni utisci su više nego odlična preporuka da se i vi opredelite za Persil Cold Zyme deterdžent.   

“Nakon dužeg vremena isprobavanja različitih proizvoda za pranje veša pronašla sam pravo i odgovarajuće rešenje za mene i moju porodicu. Uz pomoć Persil Cold Zyme, deterdženta za pranje veša, rešila sam dileme koje sam imala kada stanem ispred police sa deterdžentima za veš prilikom mesečnih nabavki. Uz pomoć nemačke tehnologije, Persil Cold Zyme pruža savršenu čistoću, blistavo beo veš i omogućava uklanjanje čak i najupornijih fleka pri veoma niskim temperaturama.”

Ovaj deterdžent je jako efikasan u skidanju fleka na svim temperaturama od 20 do 90 stepeni. Uz pomoć Persil Cold Zyme deterdženta za pranje veša, rešićete se dileme kada stanete ispred police u supermarketu.

Pa ša čekate? Trk po deterdžent a onda možete slobodno u shopping ili premijerno pokazivanje nove odeće bez straha da se neće očuvati blistavo bela boja!