Sensa vikend je turističko-edukativni program magazina Sensa, koji na jednom mestu, tokom tri dana okuplja preko 50 Sensa čitateljki i nekoliko iskusnih predavača iz različitih oblasti kojima se bavi magazin Sensa. Vikend je namenjen svima koji žele da reše životne nedoumice uz savete life coach-a, iskuse dobrobiti joge i pilatesa, probaju nove tehnike relaksacije... 

Februarski Sensa vikend biće održan saradnji sa turističkom agencijom Mediteraneo, u Hotelu Galleria, Subotica, 27. februar – 1. mart 2015.

Galleria je jedini hotel iz Srbije koji se našao u godišnjem editorijalu preporuka New York Timesa za 2014.godinu, najviše zahvaljujući svom wellness centru. Trenutno uživa status hotela sa najvećom online zajednicom u Srbiji na društvenoj mreži Facebook, a nalazi se u centru Subotice i raspolaže sa 90 smeštajnih jedinica, 7 konferencijskih sala, 5 ugostiteljkih objekata, podzemnm garažom, fitness centrom i wellness centrom na 1600m2.

Polazak: Petak, 27. februar u 16.30h

Povratak: Nedelja, 1. mart u 16.00h

Prijave traju do:  20. februara 2015.

Cena po osobi u dvokrevetnoj sobi:  15.200 dinara

U cenu su uključeni prevoz, smeštaj na bazi dva puna pansiona, prisustvo svim predavanjima i radionicama i korišćenje wellness centra (osim masaža).

Predavači i treneri:

Tatjana Jevđović – Umetnost ravnoteže 

Tamara Ratković – Pilates, šijacu

Siniša Ubović – Put promene

Vedran Petrak – Gong kupka

Vladica Đorđević – Access Consciousnees i Jelena Milanović – Bars 

Ranko Stoiljković – Ashtanga joga

Retro Dućan – Kreativna radionica (vision board, kolaži, karte)

Branko Gašić – Terapija plesom

Tanja Šesum – Igra arhetipova