Drugu godinu za redom Sensa magazin, u saradnji sa UŠĆE Shopping Centrom, a u okviru novogodišnjih iznenađenja gradi svoj grad - Sensa Grad sreće. Na drugom spratu UŠĆE SC moći ćete od 1. decembra 2014. pa narednih mesec dana da uživate, opustite se i zabavite u jedinstvenim kreativnim radionicama, slušajući inspirativna predavanja i stvarajući svojim rukama ukrase, čestitke, prirodne proizvode.

Saradnici magazina Sensa će vam objasniti i koje su prednosti prirodne kozmetike i pokazati vam kako ti proizvodi nastaju, šta podrazumeva makrobiotička i presna ishrana, kako da lakše podnesete zimu i njene izazove, ali i kako zaista možete biti srećni u svakom trenutku, bez obzira na spoljne okolnosti.

Ovaj magični grad biće otvoren za sve posetioce od 10 do 22h svih sedam dana u nedelji, u okviru kojeg ćete imati priliku da uživate i da se opustite u prijatnom ambijentu dok čitate magazin Sensa. Sva predavanja, druženja sa Sensa saradnicima, kreativne i edukativne radionice počinjaće svakog dana, uključujući i vikende, od 12 do 20 časova.

Detaljan program za svaku nedelju moći ćete da vidite na Sensa sajtu i Facebook stranici, kao i na sajtu i društvenim mrežama UŠĆE Shopping Centra.

Za najmlađe posetioce, u okviru Sensa Grada sreće, odvojen je kutak u kome će moći da uživaju dok se roditelji opuštaju u nekim od Sensa aktvnosti.

Pridružite se ekipi i opustite se u Sensa Gradu sreće. Praznici mogu biti još lepši!