Sve zvanice prošetale su ekskluzivnim crvenim tepihom dužine 30 metara, koji se prostirao od Terazijske česme pa sve do ulaska u Moskvu, gde je proslava održana. Njihov dolazak ispraćen je muzičkom pratnjom saksofona koji je dočarao atmosferu kabarea.

Zvanični program večeri otvorio je vrsni umetnik Sergej Ćetković i svojim gostujućim nastupom oduševio prisutne. Potom je glavni i odgovorni urednik magazina Story – Saša Tošić pozdravio prisutne i zahvalio im se na dobroj saradnji i što su se u impozantnom broju  pojavili na proslavi. Zatim je urednica Story portala – Vera Nikolić pozvala prisutne da posete novo superiorno, redizajnirano  izdanje sajta. Nakon zvaničnog obraćanja nastavljeno je sa bogatim zabavnim programom.

Savršenom izvedbom numere “Life is a cabaret”, glumica Ivana Knežević vratila je prisutne na trenutak u 20-te godine prošlog veka. Ivanin nastup ispratile su balerine čiju koreografiju su pripremili Katarina i Milan Gromilić. Osim kabaretskog nastupa, balerine su priredile spektakularan Kan – Kan ples koji je naišao na odlične reakcije okupljenih.

Tačno u ponoć, redakcija je isekla grandioznu tortu koju je izradila ekipa vrhunskih poslastičara. Susana i Scandal bend zaslužni su za to što se na Story rođendanu slušala kvalitetna muzika. Dok je klubsku atmosferu napravio poznati Beogradski DJ Marko Španac.

Generalni sponzor događaja, Siberian Health predstavio je poznatim zvanicama svoje proizvode vrhunskog kvaliteta, izrađene na prirodnoj bazi.

Voda Voda je bila zvanična voda događaja i veliki broj poznatih ličnosti priključio se akciji ostavljanja autograma na flašicama Voda Vode.

Prenosimo vam detalje nedavno održane proslave devetog rođendana magazina Story…