Čuvene veze

Ljubav u doba glamura: 10 parova zbog kojih ponovo želimo da se zaljubimo!

Zaboravite na Brangelina duo i Beckhamove, ovi old school parovi učinili su da ljubav izgleda bezvremeno, šik i bolno glamurozno.

Ljubavne veze

Najskandaloznije ljubavne priče u istoriji muzičkog showbiza

Samo nam je ljubav potrebna,“ pre Bajage pevali su Bitlsi. A kakve su ljubavi moguće u rock’n’roll svetu, koji je poznat po dekadenciji i razvratu, možete samo da zamislite.

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za jun 2016.

Jun je nestabilan i turbulentan mesec. Planete koje prolaze kroz znak Blizanci (Sunce, Venera i Merkur) prave T-krst u promenljivim znakovima, sa Jupiterom (u Devici) i sa Neptunom (u Ribama).

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za maj 2016.

Pogledajte kakve ljubavne događaje vam donosi maj mesec....

Murad i Nataly

Najpopularniji Instagram par: Kako nastaju čuvene #FollowMeTo slike (Video)

Indijska avantura zaljubljenog para je ovoga puta dokumentovana ne samo famoznim fotografijama već i videom koji nam približava ceo način rada FollowMeTo para...

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za april 2016.

April je mesec u kom se sve dešava brzo, poletno i energično. Budi se elan za radom, osvajanjem, flertom i odlukama koje su se "kuvale" prethodnih zimskih meseci. A ljubav? Pa zar je potrebno da vam crtamo? Budi se, ona cveta i obuzima svaki deo vašeg tela!

Ljubavni horoskop

#LOVE: Ljubavni horoskop za mart 2016.

Mart je osetljiv period za Bikove. Moguće su emotivne blokade, periodi izolacije ili emotivne distance, poteškoće... za razliku od Bikova, Ribe uživaju u martu koji je njihov mesec u kome zrače toplinom, lepotom i energijom!

Love books

Februarsko iščitavanje: 6 nezaboravnih ljubavnih romana

Februar je širom sveta poznat kao najromantičniji mesec u godini, dakle, ovo je mesec kada vam ne treba neki poseban izgovor da ponovo pročitate baš onaj ljubavni roman koji toliko volite.

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za februar 2016.

Sa kim vas čekaju prijatni susreti i koji su vam srećni dani za ljubav pogledajte u sledećoj astro prognozi...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 85 - 96

NAJČITANJE