Celebrity & Love

Hemija koja je vidljiva i na fotografijama: 18 legendarnih ljubavnih parova

Od Jane Birkin i Sergea Gainsbourga, preko čuvenih filmskih ljubavi Humphrey Bogarta i Lauren Bacall, pa do onih predsedničkih, kraljevskih i nekih za koje smo bili sigurni da neće uspeti. Pred vama je spisak fatalnih veza zbog kojih su se neki brakovi prekidali u sekundi, a drugi tek počinjali, jer u ljubavi nema pravila, a oni su nam to i dokazali.

Astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za avgust 2016.

Avgust Blizancima donosi brojna lepa dešavanja, dok će Devicama ovaj mesec biti veoma buran te bi trebalo da izbegavaju konfliktne situacije i svađe...

Royal weddings

9 običnih devojaka koje su osvojile prinčeve

Kada se početkom juna Sofia Hellqvist, švedski model i učesnica rijalitija udala za princa Carla Philipa od Švedske, kraljevske porodice širom sveta bile su u čudu, ali Sofia svakako nije prva "obična" devojka koja je osvojila srce princa i svoje ime upisala u istorijske udžbenike.

Ljubavni parovi

Čuvene ljubavi: 8 najvoljenijih parova u literaturi

Navijali, nadali se, sa nestrpljenjem okretali strane, plakali, danima razmišljali. Oni su nam bili inspiracija, nada, ali i pouka. Pod utiskom ovih ljubavi neki od nas ostali su i čitavog života.

Couples + travel

Ljubav i putovanja: Najpoznatiji parovi na Instagramu koji putuju svetom

Njihova ljubav je javna i prepuna putopisnih detalja!

Ljubavni horoskop

Ljubavna filozofija svakog horoskopskog znaka

Ako verujete da je sve zapisano u zvezdama, pogledajte naš astrološki prikaz 12 horoskopskih znakova i saznajte kako se ponašaju kada su zaljubljeni i koje metode zavođenja primenjuju.

Ljubavni horoskop

#LOVE: Ljubavni horoskop za jul 2016.

Jul za Ribe donosi vreme puno odluka i rešavanja na planu emotivnih odnosa dok će se zauzeti Ovnovi ustezati da iskažu svoja prava osećanja, pa bi bilo dobro da pronađu zbog čega je nastala ta blokada....

Poznati parovi

Najlepša ljubavna izjava slavnog glumca

Nama su oni najslađi par na svetu koji i posle 10 godina veze i troje dece izgleda zaljubljeno kao na početku veze!

Čuvene veze

Ljubav u doba glamura: 10 parova zbog kojih ponovo želimo da se zaljubimo!

Zaboravite na Brangelina duo i Beckhamove, ovi old school parovi učinili su da ljubav izgleda bezvremeno, šik i bolno glamurozno.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48

NAJČITANJE