Šta muškarci žele da znate

9 stvari koje muškarci žele da znate

Jeste li ikad poželeli da saznate šta se zbiva u glavi vašeg partnera i šta on zaista misli? Predstavljamo vam 9 stvari koje vam muškarci neće reći, ali jako žele da ih vi znate!

Pazite o čemu razgovarate!

Četiri stvari koje žene ne bi trebalo da dele sa muškarcima

Kada je reč o ljubavnim vezama, postoje granice koje svaka žena mora imati, kao i stvari koje ne treba govoriti i deliti s muškarcima.

Seks na prvom sastanku

Seks na prvom sastanku - za ili protiv?

Novi vodič za ljubavne sastanke suprotstavlja se konvencionalnim mudrostima, poručujući ženama da je u redu imati seks na prvom sastanku. Šta vi mislite o tome?

Godine nisu važne za brak

Šest razloga zašto godine nisu važne za brak

Ljudi ne sazrevaju istovremeno - nekima su potrebne divlje faze kako bi kasnije mogli da se posvete mirnom, porodičnom životu. Zato u brak treba ulaziti onda kada ste vi sigurni da ste spremni.

Obezbedite više energije!

Uživajte u životu: Obezbedite više energije za seks!

Uz naporne radne dane i druge svakodnevne obaveze, seks je često veoma nisko na listi prioriteta, ali uz nekoliko praktičnih saveta možemo imati više energije za sve što želimo da radimo u životu!

Zašto žene sve više varaju

Zašto žene sve češće varaju?

Najnovija istraživanja pokazuju da žene sve češće varaju svoje partnere, a ta je brojka porasla za čak 40 posto.

Koliko vas poznaje?

Koliko vaš partner zna o vama?

Istraživanja pokazuju da žene mnogo bolje poznaju svog partnera nego što je to slučaj sa jačim polom. Verovali ili ne, čak 5 odsto muškaraca ne zna kada je njegovoj lepšoj polovini rođendan!

Mitovi o preljubi

Razotkrivamo: Svi mitovi o preljubi

Iako je uvaženo mišljenje da su problemi glavni krivac za neverstvo, čak 56 odsto muškaraca i 34 odsto žena, koji su imali aferu, bilo je jako srećno u braku ili vezi

Da li brak ubija strast?

Da li brak ubija strast?

Na početku veze parovi upražnjavaju seks svaki dan, ali već nakon četiri godine zajedničkog života vođenje ljubavi svede se na svega nekoliko puta mesečno.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120

NAJČITANJE