Da poljubimo stranca, to nam i nije toliko teško da zamislimo. Ali da se skinemo pred strancem? Hm... Awkward, sweet?  

Bugarska režiserka Tatia Pilieva koja nas je pre nekoliko meseci oduševila kratkim videom „First kiss“ (Prvi poljubac), koji je posvetila momentu kada se potpuni stranci poljube, opet je odlučila da nam priredi video slične tematike. 

Ovoga puta, u snimku „Undress me“ (Skini me), Tatia je odlučila da nam prikaže kako se 20 osoba koje se ne poznaju, oseća u trenutku uvrnutnog momenta skidanja odeće.

„Zamolila sam potpune strance da skinu odeću jedno drugom i legnu u krevet. Ništa više. Posle sam ih ostavila da rade šta god požele. Bez bilo kakvih pravila, “ napisala je Pilieva u opisu spota.

Spot je više nego zanimljiv, pogotovo kada dečko skida sa cure pantalone, cepajući ih dok mu ona govori „to su moje omiljene pantalone!“, do devojke koja dečku poručuje “moram da te upozorim da se oznojim čim postanem nervozna.“  

Moćno, emotivno i simpatično.

Video je inače, svojevrstan omaž eksperimentu koji su William Masters i Virgina Johnson, pioniri u istraživanjima ljudske seksualnosti, sproveli sredinom 60-ih prošlog veka kada su od potpunih stranca tražili da spavaju zajedno.