U nastavku smo vam pripremili najveće ljubavne priče između slavnih holivudskih zvezda koje su našle put do međusobnih srca na filmskom setu:

1. Kit Harington i Rose Leslie

Megapopularna serija "Game of thrones" je uspešno spojila Kita i Rose koji su igrali zaljubljeni par i na ekranu. Pre nekoliko dana srećni par je objavio da će se venčati, a mi se nadamo da će svadba proći puno veselije nego što bi bila u seriji.

2. Ryan Reynolds i Blake Lively 

Na setu ne baš uspešnog filma "Green Lantern" su se upoznali zvezde Ryan i Blake . U to vreme glumac je bio u braku sa Scarlett Johansson, a Blake je imala dečka. Ali do kraja 2015-te su bili zajedno i od tada su nerazdvojni.

3. Penelope Cruz i Javier Bardem 

Iako su do Woody Allenovog filma "Vicky Cristina Barcelona" nekoliko puta delili platno i bili dugogodišnji prijatelji, tek na snimanju ovog ostvarenja između ovo dvoje španskih glumaca su počele sijati iskre. Penelope i Javier su već sedam godina u srećnom braku i imaju dvoje dece.

4. Justin Theroux i Jennifer Aniston

Par se upoznao na setu filma "Wanderlust" i to u trenutku kada su oboje doživeli teške raskide. Jennifer obožava svog supruga Justina, a neretko govori kako je u njemu pronašla ono za čim je godinama tragala.

5. Goldie Hawn i Kurt Russell

Ovaj par holivudskih "teksašanina" je započeo svoju vezu dok su snimali film "Swing Shift", a nakon 34 godine su još uvek zajedno i ponosni su roditelji jednog deteta.

6. Michael Fassbender i Alicia Vikander

Strastvena veza između Fassbendera i Alice Vikander se dogodila dok su zajedno radili na filmu "The Light Between Oceans" gde su tumačili uloge  ljubavnika. U 2015-oj su uzeli kratak predah od veze, ali nekoliko meseci kasnije su odlučili ponovno pokušati. To svakako druži u neizvesnosti njihove obožavatelje koji se konstantno pitaju hoće li njihova priča imati srećan kraj.

7. Humphrey Bogart i Laurin Bacall

Ovaj bezvremenski holivudski par se upoznao na setu film "To Have and Have Not" 1944-e godine. Odmah su se uzeli i ostali zajedno sve do Bogartove smrti 1957-te. Holivud je njihovu hemiju iskoristio u čak tri filma.

8. Ashton Kucher i Mila Kunis

Ovo dvoje glumaca su se upoznali kad su bili vrlo mladi i to na snimanju  stitcoma "Vesele sedamdesete". Ipak, prvih 14 godina su bili isključivo prijatelji. Ashton je od tada bio u braku sa Demmi Moore, a Mila je bila u vezi sa Mekali Kalkinom. U 2015-oj sudbina je intervenisala, a svet je saznao za njihovo tajno venčanje. Danas ovaj prekrasni par ima dvoje dece.

9. Ryan Gosling i Eva Mendez

Dok su snimali film "The Place Beyond the Pines", holivudski par iz snova, Ryan Gosling i Eva Mendez, započeli su svoju ljubavnu priču. Pa iako svoju vezu još službeno nisu ozvaničili, ovaj sretni dvojac danas ima dve ćerke i beskrajno uživaju u porodičnom životu.

izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/