Zamislite ovu situaciju, upoznali ste muškarca koji bi mogao da bude Gospodin savršeni, ili ti onaj pravi. No, onda vam on na dejtu saopšt prilično "zastrašujuću" činjenicu - da nije prisutan na društvenim mrežama, te da nema Fejs, Instagram, Vajber i slične mreže za komunikaciju.

Neverica, znoje vam se dlanovi, 1000 upitnika vam je nad glavom jer kako je to danas uopšte moguće i kako da saznate kako je vaš muškarac iz snova izgledao pre, šta je dosad radio, s kim je sve izlazio, što je danas i juče ručao ili doručkovao, kakav život vodi, kako mu izgledaju bivše devojke, ko su mu prijatelji, kakve filmove i muziku preferira...

Zamislite, ne možete od toga ništa doznati skrolajući po njegovim društvenim kanalima (kao što ste dosad uvek mogli i računali na taj svima dostupan i nepresušan izvor informacija) kao što su Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat... a najbolnija stavka, nije čak imao niti MySpace!!? Pa, užas!

Gledajući djevojku iz videa, čini se kako je njen dejt u roku od sekunde pretvoren u najgoru noćnu moru i sve ono što ju zanima o njemu, moraće ga jednostavno - pitati.

Ovaj video će vas nasmejati do suza, ali usput ćete shvatiti koliko smo svi oguglali na duobičajan, normalan način života i upoznavanja, i koliko su nas društvene mreže udaljile i upropastile jer nekako je žalosno da u tim trenucima zaljubljenosti nama prolazi kroz glavu "kad dođem kući moram da istražim njegov feed". 

Kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

izvor: Buro247.hr