Naslovna | Lifestyle | Ljubav | Viber lansirao ljubavni bot: Saznajte šta vam ljubav zaista znači na javnom nalogu “ViberSerbia”

Viber lansirao ljubavni bot: Saznajte šta vam ljubav zaista znači na javnom nalogu “ViberSerbia”

foto: Promo

Kako Dan zaljubljenih utiče na vaše emotivno stanje? Da li ste ikada “poljubili žabu” da bi ste dobili princa iz vaših snova? Da li ste sebi poželeli “ludi i nezaboravni seks” na Dan zaljubljenih, ili ste ipak svu svoju ljubav posvetili – samo sebi?

Poredite li ovaj praznik sa “odlaskom kod zubara”, ili ste već nestpljivi da vidite šta će vam on doneti – 2018. godine?

Ova i brojna druga pitanja povodom najvećeg svetskog praznika ljubavi, Dana zaljubljenih, vam ove godine neće postavljati najbolja drugarica, zainteresovani kolega ili psihijatar – već – po prvi put u Srbiji – “digitalni Bog ljubavi, Kupidon” – odnosno Viberov “Ljubavni bot”!

Omiljena aplikacija za razmenu poruka u našoj zemlji lansirala je svog prvog bota – poslednju reč savremene automatizovane dvosmerne komunikacije – na njenom zvaničnom javnom nalogu “ViberSerbia” – sa željom da ovaj Dan zaljubljenih učini posebnim i nezaboravnim – na duhovit način. Viberov “Ljubavni bot” će vam uputiti niz vezanih pitanja – posebno pravljenih za imuške i ženske sagovornike – sa željom da zajedno otkrijete kakvi ste ljubavnica ili ljubavnik, šta ste spremni da uradite za pravu ljubav, koliko vam ljubav uopšte i znači, i koliko ste realni u sagledavanju njene uloge u vašem životu… Ali, pazite – Viberov bot “nema dlake na jeziku” i, pored toga što će vas sigurno više puta nasmejati – ukazaće vam na neke istine koje vam možda niko drugi neće reći.

Kako je Viberov Ljubavni bot već pobudio dosta interesovanja na javnom nalogu “ViberSerbia” (http://chats.viber.com/vibersrbija) moći ćete da propratite, lajkujete i podelite sadržaje zanimljive prepiske inspirisane ovim praznikom. Po izlasku na stranicu ViberSerbia javnog naloga na Viberu, kliknite ikonicu za četovanje u gornjem desnom uglu, i Viberov “Ljubavni bot” će vam se obratiti i predložiti da uradite “Kupidonov ljubavni kviz”.

Konačni zaključak o tome kakva ste vrsta ljubavnice ili ljubavnika naćiće se na linku Viber ljubavni bot - pitanja i rezultati, pa prosledite poziv vašim prijateljima da “popričaju sa digitalnim Kupidonom” kako biste “ukrstili” duhovite zaključke i preporuke za vaš ljubavni život koje će vam Viberov “ljubavni mudrac” ovako preneti.

Da li više verujete u to da “srce često vidi ono što oko ne može”, da “vas nečija ljubav čini jačim, a vaša ljubav za nekoga – odvažnijim” ili “da je poljubac čaroban gest prirode koji se odigra kad reči postanu suvišne” – saznajte istinu o “vašem ljubavnom Ja” od Viberovog ljubavnog bota ovog Dana zaljubljenih!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE