Žene često pitaju sebe šta treba da urade da bi se neko zaljubio u njih? Da li je to gubljenje kilograma ili atraktivnija garderoba? Možda obožavanje istog sporskog kluba?

Odgovor je jednostavniji nego što mislite, a to dokazuje kratak film Love Stories: Chapter One, scenaristkinje i reditelja Caroline Koning koji je, zbog emocije koju izaziva, uspeo viralno da obiđe svet. 

Sniman iz perspektive zaljubljenog muškarca, film prati devojku pod imenom Bo otkrivajući nam njen običan dan, dok nam uporedo njen dečko saopštava kako se oseća pored nje, kao i razloge zašto se zaljubljuje.

"Ona ne prestaje da priča o svojim komšijama, mačkama i psima", on kaže na dobrom francuskom i dodaje: "Ne slušam je i nije me briga. Ali to njoj čak nije ni važno. U svakom slučaju, ona ne prestaje da priča sa ustima punim pilećeg kebaba. U tom momentu, bio sam siguran. Zaljubio sam se."

A onda nastavlja i dalje da se zaljubljuje u Bo. Iznova i iznova...

Video prati male detalje koje samo čovek koji je ludo zaljubljen u svoju devojku može da primeti, stvari koje čine da se zaljubljuje još više, sa svakim danom koji provode zajedno.

Gledano iz njegove perspektive, kratak film otkriva sve one razloge zbog kojih ga je Bo privukla, počevši od najmanjih, slatkih detalja, sve do gluposti koje radi. 

U nastavku pogledajte kratki francuski film o ljubavi koji će vas oduševiti...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/