Dobrodošli u zvaničnu sezonu prazničnih pitanja: Gde ćemo za novogišnje veče, šta obući, šta mu kupiti i iznenaditi ga?

Trenutno vam pomažemo u ovoj poslednjoj dilemi, a u pomoć nam je priskočio predivni Gandy. Gospodin Savršeni poznat je i po svom neprikosnovenom stilu, ali i po dobrom ukusu (ne samo kada su u pitanju devojke, sve do reda lepotice naravno).

Zato smo sigurni da ima iskustva, dobio je do sada mnogo fantastičnih, ali i onih ne baš tako iznenađujuće dobrih prazničnih poklona.

Evo njegovih predloga i obrazloženja:

#Torba

Ranac ili torba za laptop odličan su poklon. Danas zaista svima trebaju. Birajte kvalitetan materijal i originalan dizajn. Umeće to da ceni.

#Hrana

Poklonite mu večeru. Što da ne? Odvedite ga na večeru ili ručak u njegov omiljeni restoran ili ukoliko ste sigurni u svoje kulinarske sposobnosti spremite mu njegova omiljena jela sa sve desertom i flašom omiljenog mu pića. Ovo će ga oduševiti, naročito ukoliko je gurman, a koji muškarac nije?

#Parfem

Da i ovo je jedan od već viđenih poklona, ali isto tako i vrlo dobar poklon. Međutim, postoji začkoljica, možete ga oduševiti i možete pogrešiti. Sve zavisi od samog mirisa naravno. Tražite wow efekat, tako nećete pogrešiti. Onaj miris koji vas raspameti svideće se i njemu.

Ja lično nosim Light Blue od Dolce & Gabbane i bač kao i svi parfemi, na svakome miriše drugačije. Nedavno sam pitao poznanika koji to fantastičan miris ima na sebi? Odgovrio mi je: Pa, Light Blue blesavi čoveče, tvoj favorit. Uopšte ga nisam prepoznao, a koristim ga godinama. Dokaz da u ovu vrstu šopinga ne vodite sa sobom mušku osobu da biste isprobali miris. Sami ćete pre ubosti pravu notu.

foto: Instagram/ohmygandy

#Odmor

Koverta sa vaučerom za putovanje. Verovatno znate koje zemlje i destinacije bi voleo da poseti. To ne mora biti ništa ekstravagantno, ali produženi vikend za dvoje u vidu city break ture sasvim je dobra ideja.

#Čarape

Kažem da kada su u piatnju čarape, jer ih danas možete naći u najrazličitijim nijansama, sa printovima, sve to vrhunskog kvaliteta, umotane u originalno praznično pakovanje. Ipak,  neka to ne bude ona jedini poklon koji darujete. Čarape su praktične, a ukoliko vaš mučkarac nosi odela i cipele, ovaj poklon ćemo zaista dobro doći.

#Gedžeti

U ovoj digitalnoj eri toliko je toga što nam je postalo neophodno u sferi stvari za mobilne telefone i komplutere. Dobar par slušalalica može koristi na telefonu, kao i laptopu. U zavisnotsti od onoga što mu treba naravno posetite web stranicu neke prodavnice sa ovakvom vrstom opreme, sigurno ćete dobiti neku ideju.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/