Ovan

Ovnovi, praznična euforija će pozitivno i veoma dobro uticati na sve vas. Ukoliko ste u vezi, znajte da će sve biti baš onako kako vi želite, bićete obasuti pažnjom i ljubavlju partnera više neko ikad do sada. Volećete trenutke koje ćete provesti sa bliskim ljudima, a toga će u većoj meri biti u narednom periodu nego što je do sada bio slučaj. Za one koji nisu u vezi, odnosno sve slobodne Ovnove, decembar je takođe zanimljiv. Dosta flerta, slobodnijeg ponašanja i lepih trenutaka i poznanstava naredni period sprema za vas. Ovo je mesec kada će “procvetati” i vaš seksualni život, pa je vreme da prigrlite ovaj mesec, jer će vam zaista ostati u lepom sećanju kada je ljubav u pitanju.

Bik

Period koji polako prolazi nije bio za mnoge Bikove baš najbolji kada je ljubav u pitanju. Partner je imao dosta zamerki na vaše ponašanje i postupke, ali se konačno to sve menja, te ništa neće uticati na to da budete loše volje i raspoloženja. Ovo je mesec kada ćete biti dosta emotivniji nego inače, što će prouzrokovati da budete dosta romantičniji i nežniji, pa ćete imati dosta volje i želje da pripremate neka sitna iznenađenja za svoju voljenu osobu što će vašu vezu unaprediti. Potrebno vam je i da malo odmorite, da se sklonite od svakodnevnice koja vas okružuje, te bi odlazak na neku planinu sa partnerom bio pravi izbor za vas. Kada su slobodni u pitanju, prijaće vam flert i imaće ga u većoj meri, pa ćete i vi biti sasvim zadovoljni.

Blizanci

Decembar će kod Blizanaca sav biti u znaku ljubavi i vremena provedenog sa partnerom. Oni koji su u dužoj vezi imaće želju da svoj odnos unaprede, što se može dogoditi veridbom ili odlukom da počnete da živite zajedno. No ovakvu odluku ne donosite naglo, nego sedite i lepo razmislite, pa tek onda donesite konačnu odluku. No, sigurno je da ćete biti zadovoljni svojim seksualnim životom u narednom periodu, što će vas dodatno zbližiti sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, nećete imati želju da započinjete vezu i ostvarujete neki dublji kontakt sa nekom osobom, zbog čega će vam najviše prjati samo lagani i bezazleni flert.

Rak

Rakovi, spremite se za zabavu i mnogo ljubavi! I ovog meseca bićete jako zadovoljni svojim ljubavnim životom. Posvećeni ste svom aprtneru, što će vašu vezu samo učvrstiti, a to što ćete biti spremni da mu pripremate neka sitna iznenađenja i neke male poklone, prijaće i vama, a njemu posebno, pa će umeti da ceni i vrati u još većoj meri. No, niste spremni da pokrećete neka ozbiljnija pitanja kada je vaša veza u pitanju, što je dobro, jer nije pravi period za to. Kada su slobodni Rakovi u pitanju očekuje vas dosta druženja, zanimljivih poznanstava, flerta, svega onoga što će vam praznično raspoloženje doneti. A sasvim je moguće da iz svega toga izađete sa jednom kvalitetnom vezom.

Na narednim stranama pročitajte ljubavni horoskop za decembar 2016. za preostale horoskopske znakove.