Naslovna | Lifestyle | Ljubav | Matthew McConaughey i Camila Alves: 10 besprekornih izdanja para koji dokazuju da u Holivudu nema STILIZOVANIJIH od njih!

Matthew McConaughey i Camila Alves: 10 besprekornih izdanja para koji dokazuju da u Holivudu nema STILIZOVANIJIH od njih!

Foto: Profimedia

Supružnici obožavaju svuda da se kreću zajedno, a najčešće ih viđamo zagrljene na crvenom tepihu, kada nam predstavljaju najglamuroznije odevne kombinacije...

Nekako kada treba da izdvojimo najbolje stilizovani ljubavni par, uvek nastane opšta pometnja. Amal i George, Chrissy i John, Blake i Ryan, Irina i Bradley.... Svaki od njih je poseban, jednako šarmantan i naravno odlično odeven, te je zaista teško izdvojiti onaj najbolji. 

Ipak, jedan koji iz godine u godine postaje sve bolji i lepši zajedno su glumac Matthew McConaughey i njegova supruga, brazilska manekenka i dizajnerka torbi, Camila Alves.

Holivudski zavodnik, Matthew je već više puta javno govorio o svojoj velikoj ljubavi koju oseća prema suprugi, kao i njihovom prvom susretu koji je bio fatalan ali i sudbinski. 

Poznati par već godinama uživa u svojoj stabilnoj vezi, a gde god da se pojavi izaziva pažnju svojim perfektno usklađenim outfitima, te kako mnogi smatraju, predstavljaju najbolje stilizovani par u Holivudu.

I dok se zgodan Matthew uglavnom odlučuje za elegantna odela koja mu odlično stoje, Camila bira zavodljive kreacije koje ističu njenu figuru.

Uglavnom je reč o sirena haljinama, koje se u potpunostio prilagođavaju njenom vitkom telu, dok omiljeni top bez bretela stavlja akcenat na njen negovan dekolte. 

Na sledećoj strani možete pogledati 10 njihovih najboljih red carpet izdanja... 

Nastavak na stranama: 1 2 3 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE