Što se veza tiče, poznati nisu imuni na neuspehe, ali nije ni teško naći inspirativne ljubavne priče u Holivudu i van njega.

Dok brojevi razvoda rastu, parovi poput Davida i Victorije Beckham dokazuju da dve osobe mogu zajedno napredovati u brakovima koji traju duže od decenije. A postoje i oni koji uspeju da izdrže test vremena bez venčanog lista. Uzmimo za primer Goldie Hawn i Kurta Russella, dve zvezde koje ne žele da se venčaju, ali čija privrženost jednog drugom nije oslabila tokom 30 godina veze.

I to su samo neki od primera, pa čak i ova naša lista sužena je na brojku od 15 parova, ali je činjenica da ovakvih veza u svetu poznatih ima i da opstaju, uprkos bremenu slave koju svi oni sa sobom nose. Naročito u današnje vreme kada je sama ideja braka i ljubavi koja bi trebala da traje veći deo života, itekako poljuljana. 

Ovih 15 svetskih poznatih parova brane čast i ideju dugovečne ljubavi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Mnogo češće ćemo čuti priču o raspadu veze nekog medijski popularnog para i vanbračnim aferama koje su dovele do razvoda, no što ćemo pročitati priču o skladnim brakovima koji traju već decenijama.