Muzičari su velika deca i za njih često pravila ne važe. Mnogi od njih su ulazili u „zabranjene“ veze sa grupi devojkama, često maloletnim, nekima su brakovi trajali kraće od nedelju dana, a većina se ne seća tačno šta je radila.

Evo samo nekih od tih skandaloznih veza:

Pattie Boyd i Eric Clapton/George Harrison

Clapton se zaljubio u ženu svog prijatelja člana grupe The Beatles, Georgea Harrisona (koji je lepoj Pattie posvetio pesmu Something). Krivicu koju je osećao zbog toga Clapton je preneo u pesmu Layla. Pattie je na kraju ostavila Harrisona, ali ni brak između nje i Claptona nije dugo potrajao.

Sonny i Cher

Sonny je imao 27 godina, kada je upoznao šestnaestogodišnju Cherilyn Sarkisian LaPiere u jednom kafiću u Los Anđelesu, koja je pobegla od kuće. Navodno je mislio da je starija pa joj je ponudio da se preseli kod njega. Prvo su bili prijatelji, da bi na kraju postali ljubavnici i muzički partneri.

Marvin Gaye i Janis Hunter

Gaye je imao 33 godine kada je snimio ultimativni soundtrack za vođenje ljubavi, album Let’s Get it On. U to vreme upoznao je ćerku bivše devojke svog producenta, koja je imala 16 godina i sa kojom se oženio 1977.

Jimmy Page i Lorri Madox

Nije čudo što članovi grupe Led Zeppelin odbijaju da napišu autobiografiju, jer sigurno neće da priznaju ni trećinu stvari koje su radili sedamdesetih. Između ostalog, gitarista Zeppelina, Jimmy Page je u svojoj hotelskoj sobi krio 14-ogodišnju grupi devojku Lorri Madox, kako niko ne bi saznao za njihovu vezu.

Jerry Lee Lewis i Myra Gale Brown

Šta je mislio nesrećni Jerry Lee Lewis kada je 1958. novinarima na britanskoj turneji predstavio svoju novu suprugu Myru, koja je tada imala 13 godina. Da stvari budu gore, Myra je dalja rođaka poznatog pijaniste, čiji prethodni brak se u tom trenutku još uvek nije okončao.

Serge Gainsbourg i Charlotte Gainsbourg

Čuveni francuski kantautor snimio je sa svojom 12-ogodišnjom kćerkom pesmu sugestivnog naslova Lemon Incest. Eh, ti Francuzi, od njih se ovo i očekuje…

Bill Wyman i Mandy Smith

U svojoj autobiografiji Life, Keith Richards je kolegu iz Stonesa, basistu Billa Wymana opisao kao čoveka opsednutog seksom, koji nije birao i samo mu je bio važan broj ljubavnica. Među njima izdvaja se 19-ogodišnja Mandy Smith, sa kojom se Wyman oženio kada je imao 52 godine, navodno pet godina nakon njihovog prvog susreta (da, da, Mandy je tada imala 14 godina). Možda je dobio šta je zaslužio kada je Mandy prošla kroz verski preporod i odlučila da se posveti Bogu i napusti svog muža.

Steven Tyler i Julie Holcomb

Na listi bizarnih veza, visoko mesto zauzima frontmen grupe Aerosmith koji je da bi mogao da živi sa šesnaestogodišnjom Julie Holcomb ubedio njene roditelje da postane njen staratelj. Oni su smatrali da to nije loša ideja, pa su Steven i Julie proveli naredne tri godine u vezi.

izvor: City Magazine

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija