Ovan

Ako ste već duže vreme sami, tokom aprila o svom statusu ne morate da brinete. Ovo će biti vreme kada nećete znati šta da radite sa brojnim prilikama koje će vam bukvalno dolaziti pred noge! Osoba u znaku Lava bi bila odlična kombinacija za avanturu, a kasnije možda i neku ozbiljniju vezu. Prepustite se osećanjima, ali nemojte zanemariti svoju intuiciju. Krajem aprila zauzeti pripadnici će imati manja iskušenja u vezi koja će prebodriti samo ako budu uložili dosta napora i uvere partera u svoju naklonost!

Bik

April je vaš mesec jer ćete upravo tada pokazati bivšim ljubavima da vam je i te kako odlično bez njih! Ovo će biti mesec kada će vaša snažna ličnost, stav i neodoljivi šarm doći u prvi plan i jednostavno bićete u centru pažnje! Mars, vaš zaštitni znak će vam dati vetar u leđa pa ćete se odvažiti i konačno učiniti prvi korak! Ukoliko ste već duže vreme sami, jednom Ovnu slobodno recite DA bez mnogo razmišljanja!

Blizanci

Nestašni Blizanci uvek i dobiju ono to hoće, a s početkom proleća opasno žele jednog od vatrenih znakova! S obzirom na to da im je šarm i flert drugo ime, treba da ga iskoriste da zavedu jednog Lava ili Strelca! U drugoj dekadi meseca loša komunikacija u vezi može dovesti do manje svađe, pa zvezde savetuju zauzetim Blizancima da malo više pažnje posvete partneru ukoliko žele da im se veza nastavi uzlaznom putanjom!

Rak

Romantični Rakovi ne moraju više da čekaju, jer će proleće i april ispuniti sva njihova očekivanja kada je ljubav u pitanju! Polje ljubavi im se potpuno otvara već sredinom aprila kada će upoznati zanimljivu osobu na poslu ili na nekom neočekivanom mestu. Saturn će im možda vratiti nekog iz prošlosti, ali potpuna odluka će biti na njima da li da se uhvate u taj ljubavni izazov ili će pre dati priliku nekom potpunom novom!

Lav

Kao i uvek, kada dođe lepo vreme i proleće, vatreni Lavovi ne mogu da se smire i skloniju su flertu i ljubavnim avanturama više nego inače! Naravno, retko ko će uopšte ostati imun na njihov šarm pogotovo u aprilu! Oni koji su već duže vreme sami konačno će upoznati osobu zbog kojih će leptirići ponovo proraditi. Jedna Devica ili Škorpija će biti odličan izbor za vezu ili avanturu. Zauzeti Lavovi se nalaze na prekratnici i april će biti mesec kada će odlučiti da li da se posvete spasavanju svoje veze ili da završe to poglavlje svog života. Pre bilo kakve odluke dobro razmislite i ne donosite odluke u trenucima besa.

PageBreak

Devica

Iako ste se možda plašile drage Device da se susretnete sa nekim iz prošlosti, upravo će vas to zateći u aprilu! Razmislite da li to možda nije nešto što ste očekivali i čemu ste se nadali prethodnih meseci! April je mesec kada je mnogo bolje da ostanete singl i uživate u slobodi, jer samo jedan loš izbor može vas ponovo odvesti u probleme.

Vaga

Proleće i april vam donose u život mlađu osobu na koju ćete teško ostati imuni! Bez brige, opustite i ne razmišljajte o posledicama, jer će konačno doći vaših pet minuta! Zauzetim Vagama zvezde preporučuju da konačno skupe hrabrost i kažu DA i ne odlažu planove vezane za zajedničku budućnost! Kraj aprila donosi male nesuglasice između partnera koje mogu rešiti samo ako budu skroz iskreni i ne slušaju priče sa strane.

Škorpija

Strastvene Škorpije su dugo čekale da dođe njihovih pet minuta kada su ljubavni odnosi u pitanju... Upravo sada mogu da odahnu jer će tokom aprila baš sve ići po njihovom planu. Bez obzira na status, Škorpije će toliko uživati u pažnju suprotnog pola da će i na radnom mestu sevati varnice. Ipak, drage Škorpije, vodite računa da to ne bude neko vama pretpostavljeni kako ne biste sledećeg meseca izgubili priliku i za ljubav i posao. Bolje se skocentrišite na osobu u znaku Lava ili Jarca sa kojima vas čekaju lepi zajednički trenuci!

Strelac

April će svim slobodnim Strelčevima doneti toliko energije i pozitivne energije kada je ljubav u pitanju! Za njih neće postojati nikakve prepreke kada je osvajanje u pitanju. Upravo zato baš ovog proleća mogu upasti u zamku zabranjene ljubavi. Strelčevi koji su nedavno raskinuli veridbu ili ozbiljniju vezu, zvezde savetuju da se ne vraćaju u prošlost, već da ostave situaciju takvom kakva jeste! April je za vas pripremio mnogo izazova i novih situacija koje morate iskoristiti na pravi način!

Jarac

Jarčevi će morati još malo da budu strpljivi i sačekaju svoje vreme za ljubav! April će biti mesec kada ćete se oporavljati, lečiti stare emotivne rane i pripremati sebe za novu epohu života! Zvezde savetuju Jarčeve da ne žure i ne donose nagle odluke vezane za ljubavni status. Neka vreme odluči umesto vas! Zauzeti Jarčevi će imati manjih nesuglasica naročito u drugoj dekadi aprila. 

Vodolija

Slobodne Vodolije će tokom aprila uživati punim plućima! Lepo vreme, dobra energija i ljubavni zanos pokrenuće ih i konačno će priznati svoja osećanja jednom od vatrenih znakova! Najbolje od svega je to što će ih unutrašnja snaga i pozitivne vibracije pokrenuti da se neće plašiti odbijanja i posledica! Slobodno se opustite i izlazite na javna mesta, jer vas upravo tu čeka možda baš vaša srodna duša. Zauzete Vodolije su okupirene planovima o zajedničkoj budućnosti, ali jedna manja svađa krajem aprila će im poljuljati dosadašnju sigurnost!

Ribe

Emotivne Ribe će tokom aprila imati dosta iskušenja. Na prvom mestu će se dobro zapitati da li da pruže šansu bivšoj vezi ili je možda dobar izbor da izađun a obećano piće sa osobom u znaku Škorpije! Šta god da izaberete, drage Ribe, ne morate da se brinete o ishodu! April je mesec koji će vas poštedeti razočarenja i emotivnih rana! Zauzete Ribe će uživati u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom i što je najlepše upravo će sada poželeti da se skrase!

izvor: Cosmopolitan

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija