OVAN

Ako ste singl: Veoma ste usredsređeni i fokusirani na postizanje ciljeva. Ako imate simpatiju, velike su šanse da će se vaš odnos razviti u vezu.

Ako ste u vezi: Naredna godina će definitivno biti vaša. Toliko ste nezavisni da vam ne treba niko – ali sada, kada ste pronašli tu specijalnu osobu, imaćete jednu od najboljih godina do sada.

BIK

Ako ste singl: Potrebna vam je doslednost i ne možete da podnesete nepredvidive ljude. Tražite nekoga ko se drži svoje reči. A ukoliko upoznate nekog posebnog, nećete želeti da istog trenutka uletite u vezu. Opreznost je vaše srednje ime i želite da budete 100 odsto sigurni da će vam osećanja biti uzvraćena.

Ako ste u vezi: Vaša tvrdoglavost vas ponekada može uvaliti u nevolje. Insistiranje na tome da ste uvek u pravu može dovesti do svađa, pa se zato potrudite da naredne godine više pažnje obratite i na partnerove stavove i gledišta.

BLIZANCI

Ako ste singl: Dok drugi ne mogu da skinu pogled sa vaših simpatija, vi ćete bez problema uspevati da ostanete hladne glave. Ali u 2016. nemojte ignorisati impuls da pričate sa vašom simpatijom. Verujte svom instinktu i možda ćete se uskoro naći na dejtu.

Ako ste u vezi: Nova godina će u vama probuditi konfliktna osećanja. Da li i dalje želite vezu ili biste radije bili solo. Razmislite da li vas partner i dalje uzbuđuje i iznenađuje, ako to nije slučaj, onda možda u pitanju nije prava osoba za vas.

RAK

Ako ste singl: Potrebno vam je vremena kako biste bili otvoreni sa ljudima, ali 2016. je napokon godina u kojoj ćete sakupiti hrabrost i reći simpatiji tačno šta osećate.

Ako ste u vezi: Vaši instinkti su nepogrešivi. Da li osećate da ste upoznali savršenu osobu? Onda verovatno jeste. Ali ako osećate da nešto nije kako treba, napravite korak unazad i razmislite da li ste zaista srećni u svojoj vezi.

LAV

Ako ste singl: Mislite da vaša simpatija ni ne zna da postojite? Razmislite ponovo. Zahvaljujući vašem ubitačnom samopouzdanju, definitivno ste joj zapali za oko.

Ako ste u vezi: Veoma ozbiljno shvatate veze i uvek ste prepuni razumevanja za partnera. Ipak, možda bi trebalo da se zapitate da li je veza u kojoj ste vredna svog truda i napora, i potom odlučite da nije.

DEVICA

Ako ste singl: Veoma ste izbriljivi po pitanju osoba sa kojima provodite vreme. Naredne godine ćete biti zaposleniji nego ikada i imaćete vremena da se fokusirate samo na osobe (i simpatije!) koje su vam najvažnije. A onda će vam neko napokon zapasti za oko.

Ako ste u vezi: Obožavate da partnera obasipate pažnjom, ali gledajte da u 2016. odvojite malo vremena i za sebe.

VAGA

Ako ste singl: Možda trenutno niste zaljubljeni, ali će vas ljubav iznenaditi kada se najmanje budete nadali. Imate tendenciju da se stalno preispitujete, ali ćete u 2016. pokazivati znatno više samopouzdanja. Ako poželite da simpatiji kažete sve, slobodno to i učinite!

Ako ste u vezi: Cele godine ste pravili kompromise i radili stvari protiv svoje volje, međutim, sve to će se promeniti u 2016. I tvoj glas zaslužuje da se čuje!

ŠKORPIJA

Ako ste singl: Veoma teško poklanjate poverenje ljudima, posebno ako ste u prethodnoj vezi imali loša iskustva. To će se sve promeniti jer ćete shvatiti da vas neće baš svaka veza povrediti.

Ako ste u vezi: Odlični ste u zapažnju. Ako primetite da se partner ponaša sumnjivo, nemojte se plašiti da mu skrenete pažnju na ponašanje i očigledne laži. Verovatno ćete biti u pravu.

STRELAC

Ako ste singl: Veoma ste impulsivni, što znači da prečesto izgovarate stvari koje vam prve padnu na pamet. To dovodi do nezgodnih trenutaka kada pokušavate da impresionirate simpatiju. Ali nemate razloga za brigu jer ona ceni vašu iskrenost i do kraja 2016. ćete sigurno biti u vezi.

Ako ste u vezi: Vaš odnos će biti čvršći nego ikad zahvaljujući poverenju koje ćete ukazati partneru. Znate da ste pronašli neverovatnu osobu!

JARAC

Ako ste singl: I dok se mnogi plaše da pozovu simpatiju na dejt, vi ste dovoljno neustrašivi da to zaista i uradite.

Ako ste u vezi: Možda ćete naići na probleme, ali ćete ih prevazići zbog osećanja koja gajite jedno prema drugom. Zapravo, svi problemi koji se pojave u 2016. će vas samo učiniti još jačim parom.

VODOLIJA

Ako ste singl: Imate problema da izrazite svoje misli, pogotovo pred simpatijom. Sve to će se naredne godine promeniti jer ćete dobiti napad samopouzdanja koji će učiniti da se izražavate poput pravog poete.

Ako ste u vezi: Oduvek ste imali jaku vezu sa partnerom, jednostavno možete jedno drugom da završavate rečenice. Ta veza će u 2016. postati još jača jer ćete svoja osećanja iskazivati još glasnije i jasnije nego u 2015. i moguća je ponuda za brak

RIBE

Ako ste singl: Naredne godine ćete napokon prevazići sve svoje strahove i simpatiji reći sve ono što vam je na umu.

Ako ste u vezi: Neverovatni ste u vezi jer vam je partner uvek na prvom mestu, ali zapamtite – ne zaslužujete da vi uvek budete u drugom planu. U 2016. ćete napokon proceniti da li i partner u vezu unosi toliko strasti, energije i truda kao i vi.

Izvor: 24sata

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija