Još niste čuli za Murada i Nataliju?

Pa na kojoj planeti vi živite?! Prosto čak i da nemate Instagram, ako ste naš verni čitalac već ste se upoznali sa ovim najpopularnijim parom na pomenutoj društvenoj mreži koji je u centar zbivanja došao nakon neobičnih fotografija na kojima devojka je uslikana okrenuta leđima dok rukom vodi dečka kroz raznolike predele širom naše planete...  

Nakon što su se venčali u tom istom maniru obeleživši grandiozno venčanje sličnim fotografijama, ovaj ruski par se zaputio na svoje najnovije proputovanje Azijom praveći nam zazubice prelepim fotografijama na kojima sve "vrišti" od boja i egzotičnih predela. 

Poslednji put smo Nataliju i Murada - koji su poznati kao #FollowMeTo par - uživali na medenom mesecu i odmoru koji su proveli u Las Vegasu i Maldivima. Već tada su nas pravili ljubomornim fotkajući se do besvesti na peščanim plažama, tik do tirkiznog okena demonstrirajući svoju bezuslovnu ljubav.

A Azija... pa šta da vam pričamo, sem da smo na ivici plačaa!! 

Prva stanica para je bilo mesto Haw Par Villa (Singapur).

Zatim smo ih videli u ležernoj šetnji impresivnom baštom... 

Sledeći na redu je bio Jaipur. 

I naravno Varanasi, India. 

Završetak je krajnje očekivano bio u Varanasiju opet. Wow. 

I to je sasvim ok. Mi smo presrećni što se smrzavamo na plus 2 stepena ovde u Srbiji, dok jedemo pahuljice i čokoladne bananice. To je sasvim kul.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija