Da li se sećatevideo projekta First Kiss koji je raznežio i najhladnija srca prošle godine?

Zanimljiv i magičan prikaz parova, snimila je bugarska rediteljka Tatia Pileva koja je za svoj projekat zamolila dvadeset osoba koje se do tada nisu uopšte poznavale, da se poljube. Video je uspeo da u kratkom periodu osvoji preko 2 miliona pregleda, a danas je ta brojka daleko veća (čak 98 miliona!).

Upravo ovaj video inspirisao je Ninu Tenderskinne i ekipu sa video kanala koji mahom snima parodije, Barely Political da snime "First Kiss: One Year Later". Glavni akteri su Beth Hoyt (napisala scenario) i Tom Lipinski (glumi dečka) koji u video spotu glume par iz "First Kiss" projekta.

Komična priča koja će vas nasmejati i oraspoložiti je snimljena s namerom da par izgleda kao da je ostao na setu snimanja godinu dana, dok je kamera dokumentovala ne samo njihov prvi poljubac, već i prvi momenat kad su jedno, drugom poslali sms, rekli "Volim te", upoznali roditelje partnera, prvi put spavali, prvi put se posvađali... 

Ovo je parodija koja je iskarikirala, ali na simpatičan i duhovit način priču iz originala u kojoj je prikazana banalnost modernih veza, upakovana u humor koji može samo da vas nasmeje. Takođe se poigrava sa opštom tendencijom da svaki detalj iz našeg života dokumentujemo, memorišemo, postujemo. Ili u krajnjem slučaju provedemo veliki deo vremena gledajući tuđi život.