Famous Writer

25 kultnih citata Gabriela Garsije Markesa: Za trpezarijskim stolom može se voleti isto tako kao i u krevetu!

Čuveni pisac stekao je svetsku slavu romanima Sto godina samoće i Ljubav u doba kolere, znao je mnogo o ljudskoj prirodi i na krajnje genijalan način ju je predstavaljao svojim čitaocima, te nečudi što su njegovi citati o životu pogađali pravo u metu.

Popular tv shows

Fantastična letnja tv zaraza: Serija "Riviera" upoznaje nas sa misterioznim životom milionera u Monte Karlu

Predivna Julia Stiles našla se u jednoj od najboljih uloga koje do sada tumačila. Ako je suditi po mnogima, Riviera bi mogla da nadmaši uspeh serije "Big little lies"...

Najava koncerta

Nakon 30 godina: Parni Valjak na Tašmajdanu 24. juna

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Parni Valjak, u subotu na beogradskom stadionu Tašmajdan održaće trosatni koncertni spektakl.

New Video

Prepoznatljiv francuski vajb u kultnoj pesmi: Carla Bruni obradila čuveni hit Rolling Stonesa

Ovo je već peti po redu album nekadašnjeg modela i bivše Prve dame Francuske, a najavljuje ga cover čuvenog hita Rolling Stonesa...

Svet koncerta

Muzička poslastica na samom pragu jeseni: Najavljen septembarski koncerta Stinga u Beogradu

Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje 57th & 9th World Tour dolazi u Srbiju. Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank Areni.

Femme Fatals in Literature

#femmefatales: 5 čuvenih fatalnih junakinja književnosti

Laskavi epitet danas nose legendarne glumice, pevačice i druge poznate ličnosti. Ipak, pre nekoliko stotina godina to su bile junakinje danas čuvenih svetskih romana, a neke od njih navodno i jesu zaista postojale ili je makar na osnovu njih zasnovan određen ženski lik koji ima glavnu ulogu u knjizi.

Favorite 90's tv show

Twin Peaks: Sve što treba da znate o originalnoj seriji

Jedna od najboljih serija ikada snimljenih godinama nosi status kultne - sa punim pravom. Međutim, njen nastavak umnogome zbunjuje publiku, naročito onu koja nije upoznata sa prvom sezonom koja nam je predstavila čitavu plejadu vrlo autentičnih likova i još autentičnijih priča.

Knjige

Obavezna lektira za leto: Knjige koje su pretvorene u trenutno najpoplarnije serije

Ako ste gledali neke od ovih serija, naše preporuka je da pročitate knjige po kojima su rađene. Verujete, podjednako ćete uživati!

Ikone stila

10 francuskih filmova koji nas uče glavnim lekcijama stila

Mnogi francuski filmovi su postigli kultni status, ušli u istoriju i lansirali vanvremenske trendove i modne ikone! Zato ih tako i volimo...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE