Steve Vai je uzor mnogim muzičarima više od 30 godina. Nije samo virtuoz na gitari, nego i vizionar beskrajne kreativnosti iz koga nastaje savršen zvuk. Ovo ni malo ne čudi jer ga je prvim notama, kada je imao 12 godina, podučila prava legenda – Joe Satriani, a već sa 18 godina počinje sa profesionalnom muzičkom karijerom nastupajući sa još jednom legendom – Frankom Zappom.

U trideset godina dugoj karijeri, prodao je 15 milliona albuma i osvojio brojna priznanja među kojima su i tri Gremi nagrade. Brojeći nastupe uživo, saradnje, kompilacije, učestvovanja u orkestarskim izvođenjima, diskografski gledano, svirao je na više od 60 albuma kao i u nekoliko orkestarskih kompozicija poput "The Middle of Everywhere" iz 2011. godine. Posebno se može izdvojiti saradnja s, već spomenutim, Zappom, Davidom Lee Rothom i grupom Whitesnake. Među albumima iz samostalne karijere posebno se izdvajaju revolucionarni “Passion and Warfare” iz 1990. te “Sound Theories Vol. 1 & 2” iz 2007. godine.

Pored širokog spektra stilova i tehnika koje koristi, jedan je od retkih virtuoznih solo instrumentalista koji veliki akcenat daje i svom nastupu. Tri Gremija, 16 Guitar Player priznanja, 4 Guitar World nagrada i još mnogo svetskih časopisa koji su ga proglašavali gitaristom godine (više puta), jedno su od merila koja govore o kvalitetu, jednog i neponovljivog Steva Vaia. TEC fondacija nedavno mu je dodelila prestižnu Les Paul nagradu koja se od 1991. godine dodeljuje osobama koja su dosegle najveći standard u kreativnoj primeni tehnologije.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 09.08., po cenama od 1900 dinara za parter i 2300 dinara za tribine.

Prodaja ulaznica na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

Preko zvaničnog sajta www. vai.com , najverniji fanovi mogu nabaviti ekskluzivni Vip paket EVO Experience koji uključije upoznavanje i razgovor sa izvođačem, prisustvovanje tonskoj probi, kopiju ručno ispisane partiture, fotografiju sa autogramom, trzalice, potpisani kaiš za gitaru i još mnogo toga. Za više informacija posetite zvanični sajt www.vai.com.