Filmove koje smo tokom devedesetih gledali non-stop nismo mogli da zamislimo bez gospodina Keanu Reevesa i slatkice Winone Ryder. Omiljeni glumci devedesetih igrali su zajedno do sada u tri ostvarenja: Bram Stokers Dracula (1992), A Scanner Darkly (2006) i The Private Lives of Pippa Lee (2009).    

Skoro 20 godina kasnije, uskoro ih možemo da vidimo na filmskom platnu u komediji Destination Wedding koja će premijeru imati u avgustu. 

Radnja romantične komedije, idealne za lenje letnje dane, odigrava se oko Franka i Lindsay koji iako se ne poznaju, spletom okolnosti putuju na venčanje zajedničkih prijatelja u centralnu Kaliforniju. 

Reeves i Winnona igraju mrzovoljan duo koji je prinuđen da zajedno provede vreme tokom svadbe, ali kao što to biva u romantičnim komedijama možemo da pretpostavimo da će romantika i ljubav pobediti njihovu tešku narav, tvrdoglavnost i ironiju. 

Film je režirao Victor Levin, radnja se odigrava u prelepim vinogradima, a sudeću po trejleru, Reeves-Rayder su više nego simpatični. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/