Jedna od najboljih knjiga u protekloj godini Little Fires Everywhere, spisateljice Celeste Ng, dobiće tv ekranizaciju, po ugledu na Big Little Lies, seriju koja je uspela da ponovi uspeh istoimene knjige koju je napisala Liane Moriarty.

Liz Tigelaar, autorka serije Life Unexpected i scenarista hit serija Revenge, Bates Motel i Casual angažovana je da napiše scenario, dok se u glavnim ulogama već vide Kerry Washington i  Reese Witherspoon.

Dve sjajne glumice koje su se dokazale na televiziji, ostvarenjima Scandal i Big Little Lies otkupile su prava i već sada su izvršni producenti projekta, te upravo zbog toga spekuliše se da će baš one igrati glavne uloge.   

Knjiga u fokusu ima samohranu majku, inače ženu koja stalno putuje Miu Warren i njenu teen ćerku Pearl. Kada se njih dve dosele u mesto Shaker Heights, u Ohaju upoznaju porodicu Richardsons, koja izgleda vrlo idealistično. Dve porodice počinju da se intenzivno druže, dele i povezuju dok polako otkrivaju i tajne jedni, drugih.

U međuvremenu, grad trese problem oko sudbine usvojene kineske bebe. 

Kada će serija premijerno biti prikazana nije još otkriveno, ali mi već jedva čekamo da je pogledamo!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/