Vreme je za najlepše praznične filmove koji će probuditi novogodišnji duh i vratiti vas u detinjstvo.

Svake godine nakon što okitite svoju jelku, skuvajte sebi kafu ili čaj, zavalite u udobnu sofu i pustite jedan od sledećih filmskih ostvarenja, piše Cosmopolitan.

Kako bi vam olakšali izbor, donosimo vam 5 najzanimljivijih filmova koje će vam garantovano izmamiti osmeh na lice i raznežiti

Just friends

Neki prijatelji su zaista samo prijatelji, dok druge po svaku cenu želimo da vidimo gole. Rajan Rejnolds u ovoj predivnoj romantičnoj komediji igra čoveka koji će igrom sudbine doći do prilike da ponovno osvoji školsku ljubavi i ispravi neke greške.

The Holiday

Dve devojke sa sličnim problemima traže izlaz iz dosadne svakodnevnice i odlučuju da zamene kuće i živote na kratko vreme, nadajući se da će im to rešiti deo problema. Divna i romantična komedija koju su fantastičnom glumom upotpunili Cameron Diaz, Kate Winslet i Jude Law slatko će vas nasmejati, ali i raznežiti.

Love Actually

Kad pomislimo na novogodišnje filmove, prvo nam padne misao na ovaj predivan koji osim što slavi najlepše godišnje dobra, nosi i divnu poruku ljubavi. Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Flirt i mnoga druga poznata imena ulepšava su ovo filmsko ostvarenje, a čuvena scena izjavljivanja ljubavi Marka lepoj Džulijet ostaće nam kao jedna od najomiljenijih. 

Miracle on 34th street

Prerada legendarnog filma "Čudo u 34. ulici“ od izvornog filma zadržala je temu i toplinu realizacije, samo što je događaje smestila u modernije doba. Iako i novija verzija nije najnovija i najmodernija, rado joj se vraćamo ponovo jer jednostavno ne postoji lepša, prijatnija i divnija priča o Deda Mrazu i praznicima. 

Elf

Tokom ovih praznika pogledajte ponovo preslatku priču o čoveku koji je odgajan kao vilenjak i za trenutak se vratite u detinjstvo kada ste verovali da Deda Mraz i njegovi pomoćnici zaista postoje.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/