Na brojnim listama našlo se čak neverovatnih 50 i više filmova koji su svrstani među promašaje 2017.

Sudeći po ovim podacima dodela Zlatne maline će biti nikada napetija! Udruženje filmskih kritičara biće na većim mukama no ikada u pokušaju da proglasi najgoreg glumca/glumicu godine i najgori film.

Ono što najviše iznenađuje na ovogodišnjoj listi jeste to što su se velika glumačka imena našla na njoj.

Tako se Michael Fassbender našao u dva naslova koja uopšte ne odgovaraju njegovom senzibiltetu, a pritom je i sama priča u oba filma (Trespass Against Us i Song to Song) vrlo slaba.

Jedno od najvećih promašaja godine i svakako najveći promašaj u karijeri Matta Damona, jeste uloga u The Great Wall. U ovom filmu čiju režiju potpisuje kineski režiser i porducent Zhang Yimou, Damon igra plaćenika unajmljenog da iz Azije u Evropu donese "čarobni prah" koji vazduh pretvara u eksploziju - barut. I sve vratolomije koje na tom putu doživljava bile bi sasvim ok, da u čitavu priču nisu uključena bića nalik nekoj vrsti dinosaurusa sa kojima se bori pola Kine na čelu sve sa Mattom.

Unforgettable je zaista nezaboravan! Katherine Heigl glumi ljubomornu ženu koja po svaku cenu želi da zagorča život svom bivšem mužu. Svaka druga scena je nalik na neku verziju španske serije u kombinaciji sa hororom. 

Na svim listama našao se (sasvim razumljivo) i Baywatch. Ni sama serija nije bila vrhunac televizijskog spektakla kada je radnja u pitanju, ali tih 90-ih, bila je vrlo zanimljiva po pitanju tv ponude.

Međutim, kada je film u pitanju ništa novo se u njemu nije dogodilo, što već nismo videli, pritom je sve prenaduvano i prebombastično. Poput akcionog filma koji se dešava na plaži.

Koji su se još naslovi našli na ovoj listi pogledajte u nastavku:

1. The Great Wall

2. A Cure for Wellness 

3. The Time of Their Lives

4. CHIPS

5. Unforgettable

6. Baywatch

7. Hampsted

8. Song to Song

9. Wish Upon

10. The Hitman's Bodyguard 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/