Horor "Mother", biografska istorijska drama "Goodbye Christopher Robin", te dirljiva drama "Wonder" tri su nova filma čije trejlere možete pogledati, a u bioskope premijerno stižu ove jeseni.

Mother!

Oskarovka i najplaćenija glumica u Holivudu Jennifer Lawrence, pre nekoliko meseci zaprepastila je mnoge svojim likom na plakatu za novi film "Mother" u kome igra glavnu ulogu, a upravo se pojavio i službeni trejler. 

Naime, reč je o mističnom hororu koji donosi priču o bračnom paru u čiju kuću dolaze nepozvani gosti koji će poremetiti njihov odnos i mir. Film "Mother" režirao je fanastični Darren Aronofsky, a uz Lawrence u filmu glume i Javier Bardem, Kristen Wiig, Ed Harris i Michelle Pfeiffer.

Inače, kontroverzna naslovna ilustracija filma delo je tajvanskog umetnika Jamesa Jeana, a film svetsku premijeru ima 15. septembra.

Goodbye Christopher Robin

Objavljen je i prvi trejler za biografsku istorijsku dramu "Goodbye Christopher Robin" u kojoj glavne likove tumače Margot Robbie i Domhnall Gleeson. Gleeson tumači lik poznatog autora i kreatora najpoznatijeg medvedića Winnie the Pooha, A.A. Milnea, a lepa Margot njegovu suprugu Daphne.

Režiju potpisuje Simon Curtis.

"Goodbye Christopher Robin" donosi priču o odnosu između dečijeg pisca A.A. Milnea i njegovog sina Christophera Robina, čije su igračke bile inspiracija za knjige o medvediću zvanom Pooh. Svjetska premijera filma očekuje se 29. septembra.

Wonder

Snimljen prema istoimenom bestseleru, film "Wonder" donosi dirljivu priču o neobičnom dečaku.

Radnja prati Auggieja Pullmana, dečaka koji ima deformisano lice, a problemi počinju kada po prvi put krene u peti razred, ali regularne škole. Naravno, tamo je prisiljen da se suočiti sa okolinom koja nije navikla da u svom okruženju ima razrednog kolegu sa malo drugačijim licem. 

U filmu koji je režirao Stephen Chbosky vodeće uloge tumače Julia Roberts i Owen Wilson kao njegovi roditelji, dok Auggieja igra Jacob Tremblay. Premijera filma se očekuje 17. novembra. 

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/