Novi film reditelja Yorgosa Lanthimosa premijerno je prikazan na festivalu u Kanu, a zbog sjajne glumačke postave i neobične radnje spada u one najočekivanije. Yorgosa Lanthimos se proslavio kao jedan od najzanimljivijih reditelja svoje generacije. Originalno su njegovi filmovi grčke produkcije, ali njihov zapaženi uspeh je osigurao šansu u Holivudu.

Njegov prvi film na engleskom je bio "Lobster" s Colinom Farrellom, koji je veoma hvaljen od strane kritike i publike, a sada nam stiže još jedna filmska poslastica iz radionice mladog reditelja pod nazivom "The Killing of a Sacred Deer".

U glavnoj ulozi se ponovno pojavljuje Colin Farrell, dok njegovu suprugu glumi oskarovka Nicole Kidman. Farrell glumi cenjenog doktora koji naizgled ima savršenu suprugu, porodicu i život. Ali nešto je kod njega čudno: najbolji prijatelj mu je tinejdžer kojem kupuje neobično skupe darove, govori čudno, a između njega i supruge se osećaju suptilne tenzije. 

Uskoro ćemo moći da pogledamo film, a do tada uživajte u trejleru. 

Izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/