Fotografija koja će se u naredne četiri godine koristiti u službenom svojstvu, prikazuje Prvu damu kako gleda direktno u kameru sa savijenim rukama i usnama razvučenim u blagi osmeh.

Ipak, za razliku od portreta njenih prethodnica, Melania je unela i nešto od ličnog pečata u fotografiju.

To su aksesoari specifični upravo za nju - marama oko vrata sa sitnim sjajnim kamenčićima (predpostavljamo dragim) i prstenje od kojih je jedan sa večim kamenom u prvom planu.

Previše?

Kako god modni kritičari ocenili ovaj portret, a rasprave su uveliko u toku, izvesno je da im nešto već neće biti po volji.

Pogledajte na drugoj strani kako izgleda zvaničan portret Prve dame >>>

PageBreak

Kao što je to recimo bio slučaj sa portretom prethodne Prve dame, Michelle Obame.

Naime, čitava kontroverza je nastala oko ovog portreta iz razloga što je Michelle nosila haljinu bez rukava i pokazala previše kože - kako je navedeno u kritikama.

Zbog čega je Melnija svakako izbegla ovaj rizik i za fotografisanje obukla crni sako, dugih rukava naravno.

Ipak, primećeno je nešto drugo kada je u pitanju portret sadašnje Prve dame, a to je njegova neverovata sličnost sa onim na kome je Nancy Reagan.

Sličnost se nalazi u nekoliko zanimljiv detalja, u pitanju je svakako pozadina, to jest isti enterijer Bele kuće koji je izabaran kao pozadina za zvaničan portret; zatim traka vezena u mašnu oko vrata, pa čak i slična mimika lica.

Dakle, koliko god bila svoja na portretu, Melanija je ipak igrala na sigurno.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/