The Dressmaker

Glamurozna žena (Kate Winslet) vraća se u mali gradić u Australiji. Sa sobom nosi šivaću mašinu i visoki modni stil. Ona lokalne žene trasformiše, i iznuđuje slatku osvetu prema onima koji su joj činili zlo…

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Zasnovan na istoimenoj knjizi J. K. Rowling, priča prati Njuta Skamandera (Eddie Redmayne), magizoologa koji je putovao svetom kako bi otkrio i sakupio sva neobična magična bića. I baš kada je Njut pravio pauzu u Njujorku, njegov kofer sa svim fantastičnim bićima ukrašće Džejkob, lokalni lopov koji ne shvata da će uskoro osloboditi neke od najopasnijih zveri.

Manchester By the Sea

U Manchester by the Sea, Damon će glumiti vodoinstalatera koji živi u Bostonu, ali se ipak mora vratiti u rodni grad Manchester kada mu umre brat. Tamo saznaje kako mora brinuti o bratovom 16-godišnjem sinu. Veoma brzo sam počinje da se lomi i raspada, zbog tajne tragedije iz prošlosti.

Allied

Novi film s Bradom Pittom i Marion Cotillard u glavim ulogama – ‘Allied’. Radi se o špijunskom trileru s ljubavnom pričom, smeštenom u periodu Drugog svjetskog rata. Film je režirao oskarovac Robert Zemeckis koji je poznat kultnom filmu ‘Forrest Gump’.

Rules Don’t Apply

Lili Kolins igra Marlu Mabri, lepoticu iz varošice koja krajem pedesetih stiže u Holivud kao glumica u uspon, pod ugovorom sa Hjuzom. Ona se zaljubljuje u svog ličnog šofera, Frenka Forbsa (Alden Erenrajh), takođe religioznog konzervativca, ali ta obostrana privlačnost ne samo da će staviti na probu njihova moralna uverenja već će prekršiti Hjuzovo kardinalno pravilo: nijedan njegov zaposleni ne sme da ima intimne odnose sa glumicom koja je pod ugovorom.

Silence

Silence po romanu Šusaka Enda. prati mladog portugalskog sveštenika koji odlazi u Japan, zemlju drugačijih običaja i religije, da pronađe svog mentora, Ovaj istorijski roman, napisan 1966. godine, govori o dva portugalska jezuitska misionara iz 17. veka koji kreću na put za Japan u potrazi za svojim mentorom, kako bi ujedno širili hrišćanstvo. Film je sniiman na Tajvanu.

Queen of Katwe

Istinitu priča o Fioni Mutesi, devojčici iz Katvea, koja je postala šampionka u šahu. Film je nanoviji projekat Disney studija u kome se pojavljuje o Oskarom nagrađena Lupita Nyong'o.

La La Land

La La Land’ treći je film u kojem ćemo gledati Emmu Stone i Ryana Goslinga kao par. Od režisera ‘Whiplasha’, Damiena Chazellea, stiže još jedna muzička priča, u maniri mjuzikla zlatnog doba Hollywooda. Emma Stone je Mia koja se trudi da uspe kao glumica, a Ryan Gosling (Sebastian) gradi karijeru jazz muzičara. Njihova priča o ljubavi, životu i karijeri u Los Angelesu praćena je odličnom muzikom, plesnim scenama, idiličnom scenografijom i neporečivom hemijom između koja se javlja između glavnih glumaca.

The Founder

U režiji Johna Lee Hancocka filmsko ostvarenje The Founder prikazuje biznismena Raya Kroca kao oca fast food lanca McDonald’s, baš onog koji je zauvek promenio pravac poslovanja u oblasti restorana i hrane koja se u ovakvom tipu restorana služi. Pedesetih godina prošlog veka Kroc je uvideo značaj i potencijal ovakvih oblika uslužne delatnosti a zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji i ličnoj upornosti na koju film posebno skreće pažnju danas svi znaju za čizburger.

Assassin’s Creed

Callum Lynch, čiji lik igra Michael Fassbender otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina" zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Lynch se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Paterson

Paterso koji je premijeru imao u Cannesu je priča o jednoj nedelji u životu vozača autobusa koga glumi Adam Driver koji ujedno i piše pesme. On svaki dan provodi gotovo na isti način, nakon posla se vraća kući, večera sa svojom suprugom Laurom (Golshifteh Farahani) i šeta svog psa do gradskog bara, u kom pije jedno pivo. Laura ga podstiče da napravi kopije svojih pesama, ali on se ne odlučuje na taj potez. Na kraju, mala katastofa preti da naruši njihov idiličan odnos..

Deepwater Horizon

Film “Deepwater Horizon” je drama inspirisana istinitim događajima koji su pre šest godina zadesili meksički zaliv. U priči o eksploziji naftne bušotine i prolivanju ogromne količine nafte, glavne uloge igraju Mark Wahlberg, Kate Hudson, Gina Rodriguez, Kurt Russell i John Malkovich. 

Aquarius

Međunarodno priznati brazilski reditelj Kleber Mendonça Filho nam u filmu Aquarius predstavlja svoju zemljakinju Soniu Brago koja je svoju karijeru započela kao glumica u telenovelama,a kasnije postala priznata glumica. U filmu ona glumi aristokratsku udovicu koja pokušava da spase svoju prelepu zgradu na plaži u Recife od pohlepnih graditelja...

Loving

Ovaj film nas podseća da ne zaboravimo na okrutnu rasnu diskriminaciju u američkoj istoriji, koja se zadržača gotovo čitav vek nakon ropstva. Jeff Nichols drama nam otkriva istinitu priču o Richardu Lovingu i Mildred Loving, devojačko Jeter koji su 1958. bili osuđeni na zatvor zbog kršenja virdžinijskog zakona protiv međurasnih brakova.

Office Christmas Party

U glavnoj ulozi se pojavljuje glumica Jennifer Aniston kao direktorka, koja se svakodnevno suočava sa svojim neozbiljnim bratom koji loše vodi firmu,i pravi gomilu gluposti...U pokušaju da pridobije klijenta i ostvari saradnju, on radi sve ono što bi svaki neozbiljan brat radio: pravi ludu zabavu... 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija