Svi volimo serije i filmove u kojima glumci blistaju u odevnim kombinacijama kojima nam prave zazubice. Upravo ova četiri nova televizijska ostvarenja će nam pružiti taj užitak i  moraćete da ih uvrstite u svakodnevni raspored.

Pročitajte šta ove godine "fashion" devojke ne bi smele da propuste na TV ekranima:

"The Collection"

Teško je napisati delo o stilu, koje treba da bude ekranizovano, a da ni malo ne liči na Devil wears Prada. "The Collection" je znatno drugačiji jer je radnja smeštena u modnoj kući u posleratnom Parizu, a glavna glumica je Mamie Gummer, ćerka Meryl Strep. Za sada je planirana samo jedna sezona od 8 jednosatnih epizoda, a iza serije stoji ekipa koja je radila poslednju britansku ekranizaciju War and Peace romana. Očekujte da dominira Dior silueta i jedan ženstven, ladylike look.

foto: Instagram / thegummerfamily

"Vinyl"

Sedamdesete su postale popularne u poslednje vreme i doživele veliki comeback. Upravo to možete videti u seriji "Vinyl".

U ovom televizijskom ostvarenju koje su kreirali Martin Scorcese i Mick Jagger, radi se o muzičkoj industriji u Njujorku, tokom popularne decenije. Olivia Wilde i Juno Tempo nose zvonaste pantalone iz sedamdesetih, disko odela i kaftane sa folk motivima. 

foto: Vinyl / Instagram

"The Get Down"

Prva serija australijskog režisera Baza Lurhmanna - "The Get Down", oslikava začetke hip-hopa, prateći grupu tinejdžera (uključujući i Jaden Smith) u Bronksu.

Lurhamannova supruga, Oscarom nagrađivan kostimograf - Catherine Martin, takođe učestvuje u ovom projektu u vidu ko-izvršnog producenta. U trejleru od dva i nešto minuta videćete eksploziju disko odela u bojama bombona, satenskih "bombers" "naduvanih" jakni, zvonacare i okovratnike od antilopa. Ako ništa drugo, gledajući ovo ostvarenje poželećete da kupite teksas košulju.

 "Divorce"

Sarah Jessica Parker se vraća na HBO i male ekrane kroz ostvarenje pod nazivom "Divorce".

Ona igra Frances, ženu koja prolazi kroz težak razvod, i naravno, ima izvrsne odevne kombinacije za posao. Ova nova junakinja nosi dobar kaput koji jednostavno zahteva klasičnu siluetu i izražajne printove kakve je nosila Carrie Bradshaw. U svakom slučaju, lepo je ponovo videti Sarah Jessica Parker na malim ekranima. 

Priredila: Lena Sudar

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija