Ukoliko (kao i mi) spadate u onu grupu ljudi koja je vrištala od sreće kada je čula da će legendarna britanska serija Absolutely Fabulous dobiti svoju filmsku verziju, verujemo da sada gorite od nestrpljenja da pogledate prvi trejler za film čija se premijera očekuje ove godine!

Patsy i Edina, kultne ( stylish) drugarice čije su nas komične epizode nasmejavale do suza prema prvim scenama koje smo videle ići će na krstarenje, upoznaće Kate Moss, ispijaće koktele na plaži i upoznati neke korpolentne i navalentne muškarce na francuskoj rivijeri.

U filmu se pojavljuje plejada britanskih ikona poput pomenute Moss, zatim kultne Joan Collins, Stelle McCartney, Emme Burton, Victorije Beckham, Jeana Paula Gaulthiera i drugih, dok je premijera najavljena za jul ove godine.  

Ono što nas takođe čini nestrpljivim je da vidimo kostime jer ovaj film važi i za jedan od najiščekivanijih modnih filmova godine! I to ne samo zbog najave kako će Kate Moss u njemu nositi neke od kreacija najpoznatijih dizajnera već i zbog znanja kako su same Patsy i Edina itekako stylish likovi čija moda je bila avangardna, autentična i ludaa u seriji! 

Lumley je već na snimanju bila "uhvaćena" u savršenom outfitu koji se bazirao na crvenom kaputu, naočarama i crveno-crnim Balenciaga čizmicama dok su Saunders ako je suditi prema trejleru često stilizovali u Vivienne Westwood ali i Anya Hindmarch torbice.

Pogledajte trejler u nastavku:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija