Svim fanovima sjajnog benda jutros kao da je stigla Nova godina, ili bar Božić jer je Coldplay na svom profilu postovao nekoliko pesama sa albuma A head full of dreams na kom su kao gosti sa frontmenom benda, Chrisom Martinom pevali ne samo queen Bey već i bivša Martinova, Gwyneth Paltrow, predsednik Amerike, Obama, ali i Tove Lo i Noel Gallagher.

Međutim, najveću pažnju svih je privukla dance numera, odnosno duet sa slavnom rbn zvezdom koja je do sada nekoliko puta nastupala sa Chris Martinom ali ovo je prvi put da je duo zaista i snimio duet pod nazivom “Hymn for the Weekend”.

Coldplayov najnoviji album izlazi 4. decembra a pažnju privlači i pesma koju je Martin snimio sa bivšom suprugom i majkom njegove dece, Gwyneth Paltrow, koja kako prenose strani mediji peva sa pevačem u pesmi “Everglow”. Na albumi se nalaze i pesme u kojima se čuju glasovi i Martinove dece, ćerke Apple i sina Mosesa, ali i malene Blue Ivy Carter, ćerke queen Bey koja peva u okviru dečjeg hora.

Ipak najneočekivanija saradnja je ona sa predsednikom Obamom koji doduše nije snimio ništa u studiju ali je zato bend iskoristio njegovo pevanje "Amazing Grace,”  koje je Barack otpevao u Reverend Clementa Pinckney sahrani za pesmu “Kaleidoscope.”

Preslušajte najnoviji duet Coldplaya i kraljice:

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija