Sa svakim novim mesecom dolazi i period novih muzičkih numera koje će se naći na našim playlistama. Justin Bieber, Drake i Coldplay definitivno na samom startu zime osvajaju svetske top muzičke liste, ali mi se ovoga puta ne bavimo njima već damama u čije glasovne mogućnosti smo se odavno zaljubili.

Sledeće dame imaju raskošne vokalne sposobnosti i skoro svaki album do sada je bio dragocen dodatak našim muzičkim arhivama. Na albume nekih čekali smo prilično dugo... 

(6 žena koje stvaraju moćnu i opasnu muziku)

Adele (25)

Datum objavljivanja: 20. novembar

Dugo očekivani povratak Adele je trenutno najuzbuzdljiviji događaj u muzičkoj industriji. Ako je pesma "Hello" - za samo jedno popodne imala preko 100 miliona pregleda na Youtube kanalu i postala instant hit, šta možemo da očekujemo od albuma? Potpunu dominaciju, te vam je verujemo i više nego jasno da će album "25" biti FANTASTIČAN.

Alessia Cara ( Know It All ) 

Datum objavljivanja: 13. novembar

Devetnaestogodišnjakinja je osvojila slušaoce svojim jedinstvenim glasom koji je otkrila u pesmi "Here". Alessia je do sada predstavila četiri singla, ali sada je konačno došao red i da objavi svoj debitantski album. 

Ellie Goulding (Delirium)

Datum objavljivanja: 6. novembar

Sa albumom "Delirium" Goulding nam se vraća na muzičku scenu s malo drugačijim pristupom muzici, bar u domenu žanra. Ipak, iako je album komercijalniji i nekako najviše pop od njenih dosadašnjih, nije previše drugačiji od prethodnih, i skoro sve pesme su slične vajbu koji postoji u singlovima koji su najavili album "On my mind" i "Something in the way you move"...

Grimes (Art Angels)

Datum objavljivanja: 6. novembar

Iako hrabar i bizaran, Grimes je u isto vreme prava zaraza za slušanje. Njene dve najnovije pesme Flesh Without Blood/Life in the Vivid Dream" i Scream su zabavne, atraktivne pesme koja postaju instant addiction na vašoj listi...

Little Mix (Get Weird)

Datum objavljivanja: 6. novembar

Za svoj treći studijski album, dinamična britanska pop grupa je sarađivala na pisanju pesama sa drugim pop umetnicima poput Jessie J, Jess Glynne and Marinom Diamonds. Singlovima sa albuma, "Grown" i "Black Magic", koje ste već mogli da preslušate, Little Mix je slušaocima nagovestio delić onoga što dolazi.

Sara Bareilles (What's Inside: Songs From The Waitress)

Datum objavljivanja: 6. novembar

Pevačica i tekstopisac Sara Bareilles je dugo skrivala sve informacije o predstojećem albumu. Ipak, ko može to da joj zameri s obzirom da je postigla veliki uspeh u mjuziklu Waitress, u kome su se našle njene fantastične pesme, te nije žurila preterano sa objavljivanjem novog albuma. Mjuzikl se bazira na osnovu filma (koji nosi isti naziv) iz 2007. godine. Zato se dobro pripremite za ono što dolazi ...

Ariana Grande (Moonlight)

Datum objavljivanja: kraj novembra

Sa poslednjim singlom Focus, Ariana nam je zagolicala maštu, te najavila šta možemo sve da očekujemo od njenog trećeg studijskog albuma. Iako još nema zvanični datum izlaska, pevačica je nagovestila da će album objaviti uskoro, kao i da trenutno ima radni naslov "Moonlight".

Tinashe

Nakon hita "2 On" i saradnje sa umetnicima kao što su Drake, Chance the Rapper i Chris Brown, Tinashe je zauzela top poziciju u žanru rnb-a. Pevačica je ovog puta sarađivala sa vrhunskim producentima Dr. Luke i Max Martinnom, zbog čega očekujemo da će naredni album biti odličan!