Svi Madonnini fanovi, koji već dve godine željno iščekuju novi zvuk u režiji neprikosnovene pop kraljice, mogu konačno da odahnu. Kako prenosi portal Billboard, Madonna će nas sledeće godine obradovati novim albumom.

Na sledećem albumu Madonna sarađuje s reperom, producentom i muzičarom Diplom. Zajedno su napisali sedam pesama, od kojih jedna nosi naziv "Bitch, I'm Madonna", ali nije poznato hoće li se sve naći na albumu.

Diplo je u razgovoru s časopisom Billboard otkrio da je prilično srećan, jer Madonna razume njegov stil i otvorena je za sve nove ideje.

"Ne osećam nikakav pritisak, iako radim s jednom ovako velikom umetnicom. Ona u potpunosti razume moju viziju muzike pa je saradnja ispala odlična, na obostrano zadovoljstvo," izjavio je Diplo.

Na novom albumu će se naći i saradnje sa DJ Aviciijem, kao i britanskom pop pevačicom Nataliom Kills. Poslednji, 12. studijski album Madonne, lansiran je 2012. godine pod nazivom "MDNA". Kritike su bile prilično loše, s upečatljivim osećajem da je Madge "zaglavila" u svojoj slavnoj prošlosti i da ne ume da ponudi ništa novo.

Da li će i najnoviji album imati sudbinu prethodnog ili će, na primer, biti vol. 2 albuma Confessions, saznaćemo 2015!

izvor. buro247.hr