Astro aspekti

Šta nam donosi konjunkcija Sunca i Marsa u vatrenom Lavu: Velike promene u ljubavi i na poslu od 20. jula!

Planeta akcije i energičnosti, Mars, posle više od mesec i po dana boravka u Raku, 20. jula, ulazi u vatreni znak Lava u kojem je njegov uticaj mnogo jači. Krajem nedelje, obrazuje konjukciju sa Suncem i sekstil sa Jupiterom u Vagi, aspekte koji još više naglašavaju snagu ovih planeta.

Izlazak i godine

Sa koliko tačno godina postajemo prestari za izlaske?

Ako ste se skoro vratili sa Exita i kroz glavu vam je prošla misao "I’m too old for this shit!", onda je ovo tekst za vas.

Formula sreće

12 pravila vitkih i srećnih ljudi

Ima nešto u njihovim navikama i shvatanjima kojih se pridržavaju.

Talija by Loona Loo

TALIJA - ŽIVOT UŽIVO, CARPE DIEM: Kako da obnovimo ličnu snagu?

Ove nedelje vaša Talija vas vodi u Beton halu, kako bi reka i mudri saveti smanjili nemir u nama i kako bi smo uspešno rešili neke životne dileme.

Psihologija

Škola života: Saveti starih ljudi zbog kojih ćete se zamisliti

S vremena na vreme je dobro zastati, usporiti i poslušati životno iskustvo starijih koji su na nekim lekcijam naučili kako se ne treba previše nervirati oko sitnica, pa čak i malo većih problema...

Talija by Loona Loo

TALIJA - ŽIVOT UŽIVO, CARPE DIEM: Kada je vreme za početak novog životnog kruga?

Ove nedelje Talija vas sve vodi na reku, kako bi smo pustili da voda odnese sav nemir u svemir, ili makar daleko - put Crnog mora.

Snalaženje kroz mejl

5 malih saveta koji će vam olakšati posao ponedeljkom

Osnova efikasnosti je dobra organizacija koja će vam omogućiti da bez problema i stresa počnete još jednu radnu nedelju...

Psihologija

Životne lekcije: 20 zlatnih saveta jednog od najboljih psihologa na svetu

Svako ko se u životu malo ozbiljnije bavio psihologijom, morao je bar jednom čuti za Mihaila Litvaka. Ruski doktor i psihoterapeut jedan je od najpoznatijih i najcenjenijih psihologa na svetu, a poznat je po tome što je izumitelj posebne metode za rešavanje konflikata koja se zove "Psihološki aikido".

Talija by Loona Loo

TALIJA - ŽIVOT UŽIVO, CARPE DIEM: Savršene cipele i knjige za ovo vrelo leto

Samo za vas, po paklenom letnjem danu, Talija je spremila delikates - dve stvari koje će obeležiti ovaj vreli period! Kroz najoriginalnije cipele i najčitanije knjige, otkrivamo zapravo stanje naše nacije!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE