Diva

Gwyneth Paltrow: 6 legendarnih izjava holivudske dive koje će vas nasmejati do suza

Gwyneth Paltrow važi za jednu od ne baš tako omiljenih zvezda holivudskog neba. Tome su doprinele mnoge izjave slavne glumice koja je bez dlake na jeziku iznosila stav o svemu. U nastavku pročitajte neke od njenih najpopularnijih stavova o životu, ishrani i težini slave i nasmejaćete se do suza…

Chez Elle

Marija Ratković: Šta je starije, kokoška ili zlatno jaje?

Jeste li znali da se u ljudskoj vrsti ženke rode sa celim kontigentom jajnih ćelija koje će imati u ovoj turi života? I onda te jajne ćelije, kad zađemo u pubertet, sazrevaju i ispadaju svakog meseca, jedna po jedna - kao loto.

Luna Park

Luna Lu o 2018: Vreme je za REKONSTRUNKCIJU

Kroz priču o tome kako je osušila svoju sreću koja se smočila u šik koktelima i seksi mamurlucima, Luna Lu objašnjava zašto je 2018. godina - godina rekonstrukcije...

Talija by Loona Loo

Esencija pozitive: Energetsko napajanje sa svetskim prvacima u savremenom plesu (VIDEO)

I dobrodošli dragi naši saputnici u sam finiš ove 2017.! Rešili smo da vam pripremimo jednu energetsku bombu, za sam kraj godine.

Novogodišnje odluke

Vreme je za promenu: Tri novogodišnje odluke koje treba da modifikujemo

Početak nove godine volimo da dočekamo s jasno definisanim ciljem i željama, ali neke odluke je bolje ostaviti u odlazećoj godini ili nekoj imaginarnoj JA koja ne mora već 3. januara da se vrati u svakodnevne obaveze.

Astro 2018

Veliki godišnji horoskop za 2018.

Pročitajte šta vas čeka u 2018 prema astro planu!

Chez Elle

Marija Ratković: Zašto se na muškom jeziku umesto reči "volim te" kaže "lepa ti je pita"

Kad čuju da sam feministkinja, sigurna sam da mnogi pomisle kako se stalno svađam sa muškarcima. A to nije tačno. Sigurna sam da pomisle kako sam hladna i proračunata, kako sam stroga i vrlo gruba, pogotovo prema muškima. O feministkinjama se misli kao i o svim ostalim ženama. Misli se umesto njih.

Talija by Loona Loo

Koferi u ruci: Šta se desi kada se snovi obistine? (VIDEO)

Danas je na meniju prava estrogenska poslastica za vas! U prelepom ambijentu na Dorćolu, u salonu lepote, susreli smo se sa dve divne dame, od kojih ćemo mnogo naučiti.

Astro aspekti

Astro aspekt koji će obeležiti kraj godine: Pogledajte šta znači ulazak Saturna u znak Jarca posle 30 godina

Rođeni u prvoj dekadi Ovna, Raka, Vage i Jarca moraće još malo da sačekaju kako bi krenuli u realizaciju svojih ciljeva.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 49 - 60

NAJČITANJE