U ovom znaku njegov uticaj je jak, zbog čega će muškarci postati aktivniji, strastveniji i energičniji, dok se nežniji pol može naći na meti iskusnih šarmera kojima će teško moći da odoli. Otkriva gde ulažete i trošite najviše energije, kako se snalazite u opasnim situacijama, koliko ste hrabri i borbeni, šta može da vas naljuti.

U ženskom horoskopu, Mars pokazuje tip muškarca koji je privlači, a u muškom kako on preuzima inicijativu, kakav je ljubavnik, kako rukuje s novcem itd.

Muškarac sa Marsom u Škorpiji

To su oni harizmatični mačo tipovi koji uvek igraju na kartu svog seksi imidža i kavaljera koji vam neće dozvoliti da platite piće ili odete kući bez njegove pratnje. Zavode pogledom i dodirom, tako što će vam slučajno dodirnuti ruku ili nežno popraviti čuperak kose gledajući vas pravo u oči. Često govore tiše, kako biste se nagnuli prema njima i pažljivije ih slušali, ali i da okolina ne bi čula vaš razgovor. Tajanstveni su, skloni rizicima, strastveni, ljubomorni, posesivni i osvetoljubivi. Mogu da budu prilično agresivni, ukoliko su isprovocirani. Mars u Škorpiji simbolizuje i uniformu, bilo da se radi o policajcu, vojniku, vatrogascu, pilotu, stomatologu ili hirurgu u belom mantilu. Znak i astrološka kuća u kojoj vam je Mars pokazuje gde možete da očekujete akciju, uzbuđenja i sukobe.

Žena sa Marsom u Škorpiji

Mars u Škorpiji u ženskom horoskopu govori o borbenoj ženi kod koje nema sredine, ili sve ili ništa, ili mrzi ili voli. Finansijska sigurnost joj je jako važna za emotivnu stabilnost, tako da njen izabranik mora da bude neko ko je neće dovesti u situaciju da ga izdržava.

Ove nedelje, Mars u Škorpiji obrazuje harmoničan aspekt sa Saturnom koji "priziva" stare ljubavi, dok trigon sa Neptunom, vodenim znacima donosi ljubavni zanos, najverovatnije zaljubljivanje u nekoga ko nosi uniformu na radu. Ovi aspekti donose i povoljne okolnosti za ulaganje u nekretnine, motivaciju sportistima kao i umetničku inspiraciju. Prelazak Marsa preko osmog zodijačkog znaka osetiće svi, a najviše Ovnovi, Škorpije i Jarčevi koji mogu da očekuju strastvene susrete, ali i ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti. 

Jennifer Aniston Vodolija - Vaga sa Marsom u Škorpiji

Tri u jedan - supruga, ljubavnica i prijatelj

Holivudska zvezda, Jennifer Aniston, Vodolija sa podznakom u Vagi, ima Mars u Škorpiji koji upravlja njenom astrološkom kućom partnerskih odnosa i braka.

To znači da joj se dopadaju mačo tipovi, odnosno muškarci sa Marsom u Ovnu, Jarcu ili Škorpiji. Iako Brad Pitt ima Marsa u Jarcu u kvadratu s njenom Venerom u Ovnu (obostrana erotska privlačnost), nisu ostali zajedno, jer njen Mars na 23. stepenu Škorpije obrazuje kvadrat sa njegovim Saturnom u Vodoliji a njegov Saturn konjunkciju sa njenim Suncem, što govori o tome da su jedno drugome pokušavali da nametnu svoju volju i da se takmiče na profesionalnom planu, ali i da je Bred na neki način kočio Jennifer. Zato se njen kolega, glumac Justin Theroux, Lav (10.8.1971.) pokazao kao mnogo bolji izbor za nju.

Iako ima Mars (planeta sukoba) u neobuzdanoj Vodoliji blizu njenog Sunca, ipak je njegov Mesec na njenoj Veneri što govori o uzavrelim emocijama i podršci koju ima od nje. I sam je priznao da se često oslanja na pomoć supruge pri pisanju svog scenarija za novu komediju.

Leonardo di Caprio Škorpija - Vaga sa Marsom u Škorpiji

Slavni zavodnik staje na ludi kamen?

Još jedna holivudska zvezda, ovenčana Oskarom na koji je dugo čekao, Leonardo di Caprio, Škorpija sa Marsom (vladaocem znaka) u Škorpiji, poznat je kao veliki zavodnik koji ide iz avanture u avanturu. U njegovom horoskopu to je još više naglašeno zato što Mars obrazuje trigon sa jakim Jupiterom (planetom ekspanzije) u Ribama. Bio je bio u vezama sa najlepšim svetskim manekenkama, a nedavno je raskinuo vezu sa 25-godišnjom danskim modelom, Ninom Agdal. Glumcu je to bila čak deseta veza s Viktorijinim anđelom, koji su mu izgleda opsesija, verovatno i zbog natalne Venere u Škorpiji (znak erotike, seksi donjeg veša) blizu njegovog Sunca. 

Međutim, izgleda da će se do sledećeg rođendana i ovaj iskusni zavodnik smiriti pored neke dame, najverovatnije koleginice koju će možda upoznati na nekom filmskom setu. Preko njegovog stelijuma (tri planete jedna do druge među kojima je i Venera, planeta ljubavi) u Škorpiji, posle 12 godina prelazi Jupiter, simbol sreće, prosperiteta i ekspanzije, koji istovremeno obrazuje trigone sa njegovim natalnim Saturnom, jednim od vladalaca astrološkog polja ljubavi i Jupiterom. 

Tome u prilog ide i činjenica da Saturn, krajem godine, posle 29 godina, ulazi u znak Jarca u kojem je njegov uticaj jako naglašen, što će svakako doneti sudbinske preokrete u životu slavnog zavodnika.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/