Početak perioda obeležiće Venerin retrogradni hod preko znaka Ovna, zbog čega tenzija u ljubavi može da raste, a račun u banci da se smanjuje. Ništa bolja nije ni pozicija Marsa, simbola akcije, muževnosti i seksualnosti, koji posle dve godine, iz energičnog, preduzimljivog Ovna, 10. marta ponovo ulazi u tromog, letargičnog Bika.

Pošto je u tom znaku njegov uticaj oslabljen, mnogi će osetiti pad energije, manjak inicijative, nedostatak entuzijazma, kako na poslu tako i u ljubavi, naročito krajem nedelje, u vreme punog Meseca u praktičnoj, analitičnoj Devici.

Srećom, balans pravi trigon koji Mars obrazuje sa Saturnom u vatrenom Strelcu, što znači da će se onima najstrpljivijima, na kraju, isplatiti nešto što su dugo čekali. To može da se odnosi na kupoprodaju nekretnina, sudske procese, selidbu u inostranstvo ili odlazak na stručno usavršavanje, ali isto tako i na strpljivost jačeg pola dok ona kasni na sastanak ili dok čekate poziv za razgovor za posao. Prelazak Marsa preko Bika uticaće na sve znake, a posebno na Ovnove, Bikove, Škorpije i Jarčeve.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Početkom perioda, Vodolija ili Strelac neprijatno će vas iznenaditi nekim svojim postupkom ili ponašanjem. Krajem nedelje, možete da započnete nov isplativ posao sa strancima iz zemalja nemačkog ili italijanskog jezičkog područja.

BIK (21. 4 - 21.5)

Vaš vladalac Venera, u retrogradnom hodu preko Ovna, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Početkom perioda, u vreme prve Mesečeve četvrti, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Krajem perioda, očekuje vas susret sa umetnikom ili sportistom.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Oslabljena pozicija retrogradne Venere, planete ljubavi u astrološkom polju flerta, upozorava da budete oprezniji ako vam se udvara neki Bik ili Vaga. Krajem nedelje, u vreme punog Meseca, možete da očekujete ponudu za saradnju sa strancima.

RAK (21. 6 - 22.7)

Početkom perioda, povedite više računa o tome šta se i s kim dogovarate. Krajem perioda, ulaskom Marsa u vašu astrološku kuću kontakata sa strancima možete da dobijete poslovnu ponudu od osobe koja će insistirati na poverljivosti.

LAV (23. 7 - 23.8)

Do 10. marta, na nekom kraćem putu u inostranstvu moguć je susret sa atraktivnom osobom koja često putuje zbog posla. U vreme punog Meseca, krajem perioda, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Venera, planeta ljubavi, u retrogradnom hodu preko astrološke kuće strasti, nagoveštava mogućnost romanse sa zauzetom osobom koja uprkos vašem odbijanju, neće odustati od pokušaja da vas osvoji. Uspeh očekuje umetnike i sportiste.

PageBreak

VAGA (23. 9 - 22.10)

Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, u retrogradnom hodu preko astrološkog polja partnerskih odnosa, donosi vam susret sa starom simpatijom. Ako ste zauzeti, partner neće moći da sakrije ljubomoru, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Krajem perioda, ulaskom vašeg vladaoca Marsa, simbola seksualnosti, u kuću partnerskih odnosa, teško ćete odoleti šarmu nekog zemljanog znaka. Izbegavajte rizične finansijske transakcije, ako se bavite građevinarstvom ili arhitekturom.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Ako ste slobodni, do 10. marta, očekuje vas susret sa osobom koja u trenutku upoznavanja najverovatnije neće biti u potpunosti iskrena prema vama. Početkom nedelje, možete skloni pogrešnim procenama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Tokom ovog perioda, odložite donošenje odluke o eventualnom prekidu veze s dugogodišnjim partnerom. Početkom nedelje, u vreme prve Mesečeve četvrti, možete da se nađete pred donošenjem važne odluke u vezi s daljim tokom vaše karijere.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Posle ulaska Marsa u vašu četvrtu astrološku kuću, posle 10. marta, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije. U vreme punog Meseca, krajem nedelje, možete da očekujete ponudu za neki nov posao, zbog koga ćete češće da putujete.

RIBE (120. 2 - 20.3)

Venerin retrogradni hod preko vaše astrološke kuće ljubavi ali i novca, može da vas odvede u tajnu vezu sa nekim koga najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata. Početkom perioda, izbegavajte kupoprodaju nekretnina.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/