Svi mi često osećamo bes ili kajanje nakon slanja nepromišljenih poruka, bilo da je reč o prijatelju, dečku, roditeljima ili šefu. Ovo osećanje izuzetne neprijatnosti, pogoršava stizanje plavog obaveštenja na ekranu koje sugeriše da je dostavljena poruka, i da je primalac pročitao. 

Onda sledi igra čekanja- užasan period kada proveravamo svoje poruke i pozive nadajući se da će nam stići bar neki odgovor. Ili bolje ne?? 

Upravo zbog toga mi smo tražili način da rešimo ovaj problem, a sve do nedavno nije postojalo nijedno rešenje- opcija koja bi izbrisala te "sramne" poruke. Sada je Instagram konačno odgovorio našim molitvama, omogućavajući da poništimo već poslatu poruku, odnosno uklanjajući je zauvek iz naše konverzacije!

Tehnika je jednostavna.

Samo učitajte vaše Instagram poruke (dirrect message), izaberite poruku kojoj želite da poništite slanje i zadržite svoj prst na njoj. Onda će vam biti ponuđeno više opcija, a vi treba da kliknete na Unsend message. 

Po ugledu na Instagram, popularna aplikacija za razmenu sadržaja WhatsApp takođe je najavila uvođenje poništavanja slanja poruke, kao i njene izmene. Jedva čekamo da se to desi, te se nadamo da će se i mnogi drugi servisi ugledati na Instagram.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/