Retko koja dama koja je zaluđenik za modu, ne voli kafu. Ovaj napitak je klasika, nešto poput "male crne haljine" koju svako od nas ima u gareroberu. Upravo zbog toga, nijedan detalj nije toliko fotogeničan i slikan na Instagramu od kafe. Zavirite na profil bilo koje blogerke, IT cure, fashioniste i naćićete nekoliko fotki sa kafom u prvom kadru.

Bilo da je u pitanju jaka turska, kapućino sa fensi obraščićima, moka sa penom i čoko mrvicama, ili topla čokolada kraj smrznutog prozora... nema osobe koja nije aktivan Instagram korisnik koja ne voli da podeli trenutke ispijanja prve jutarnje, nedeljne ili one koju pijemo na pauzi.  

Kafa verovatno nikada neće izaći iz mode. Najnovija kafa koja osvaja Instagram je itekako povezana sa modnim svetom. Naime, ukoliko pratite kao i mi Instagram profil Coffee 'N Clothes sigurno ste primetili kafe, i to latte sa logom dizajnera.

Ove "brendirane" kafe odnosno mleko sa penom koja stvara logoe slavnih modnih kuća su definitivno posvećene ljubiteljima kofeina i luksuznih brendova. Osnivači profila izmislili su hešteg #coffeenclothes pod kojim možete da podelite sliku svoje kafe i modne inspiracije. Sa ovim heštegom na Instagramu postoji 130 hiljada slika iz celog sveta!

Kafa sa logom Chanela, Guccia i Yves Saint Laurenta? Jedna za poneti!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/