Vladar Blizanca je Merkur, planeta intelekta i komunikativnosti pa su svi pripadnici ovog znaka opušteni, druželjubivi, uvek spremni za zabavu i vrlo rečiti, snalažljivi. Upravo zbog toga ovaj pun Mesec je idealan za rešavanje problema koji vas već neko vreme muče, ali da progovorite o onome što vam je stvarno bitno.  

Nekoliko dana pre i posle punog Meseca skoro svi znaci će biti pod uticajem punog Meseca koji će skoro svima doneti priliku da raskrste sa određenim stvarima i ljudima koji ih usporavaju i čine da tapkaju u mestu. Vreme je da prošlost ostavite tamo gde joj je i mesto - u prošlosti i okrenete se sadašnjosti. To ovaj pun Mesec pokušava da vam saopšti. 

Mesec u Blizancu će najviše osetiti Blizanci, Ribe i Strelci. Pročitajte u nastavku šta vam donosi poslednji pun Mesec u ovoj godini: 

Ovan

Ovo je vreme kada ćete često koristiti internet te biti u prilici da ostvarite dobre prilike za novi posao, steknete nova poznanstva i prikažete sebe onakvim kakvim jeste - ambiciozni, motivisani, radoholičar i puni energije. Obratite pažnju na kontakte iz inostranstva koji bi mogli da vam otvore nove vidike. 

Bik

Finansije su vam glavna briga, jer koliko god da vodite računa, čini vam se da kako nikad nemate dovoljno novca. Ukoliko su vam se pojavili neočekivani izdaci, nemojte se obeshrabriti, prijatelji su tu koji će vam se naći i utrčati ili sa savetom ili sa pozajmicom koja će vam pred praznike itekako značiti. Takođe, ovo je period kada biste trebali da razmislite o nekim novim izvorima finansija.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka će razjasniti neke nedoumice sa partnerom. S obzirom da je Strelac u opoziciji Meseca, racio će raditi najviše što će doprineti da vaš odnos sa partnerom ojača, uplovi u novo poglavlje i postane zrelije, ozbiljnije.

Rak

Potrebno vam je da raskrstite sa rutinama, navikama jer ste negde usput zapostavili sebe i svoje zdravlje. Može biti zbog posla, ili nekog projekta sa strane ali vreme je da napravite pauzu i mali detoks. To ovaj pun Mesec diktira vašem znaku - potpuni restart koji će vam napuniti telo i um energijom koja vam je prekopotrebna.    

Lav

Ukoliko ste se našli u problemu sa partnerom ili sa decom, prijatelji su vaše rame za plakanje, vaša oaza mira i podrške koja će vam pružiti mudar savet i ugao gledanja koji vam je očiti potreban. 

Devica

Profesionalno, ovo je savršen trenutak da zablistate na poslu jer pun Mesec osvetljava vaše polje uspeha, slave i počasti. Zato je najbolje da se posvetite poslu i iskoristite ovaj period za napredovanje. Takođe, u ovom periodu možda vam iskrsne rešenje stambenog pitanja koje će uticati i na odluke u sferi karijere.  

Pročitajte na sledećoj stranici astro prognozu za preostale znakove...  

PageBreak

Vaga

Ako znamo da je ovo bila vaša godina u kojoj je Jupiter morao bar malo da vam donese sreću i finansijsku stabilnost, onda se spremite na krešendo sreće i uspeha jer pun Mesec mnogo voli kada je Jupiter u Vagi te favorizuje vaše polje uspeha pogovoto ako radite u medijima ili sa strancima. Ipak, zbog opozicije Saturna vodite računa da ne uzletite, pa samim tim malo usporite i proverite svaku stvar i po nekoliko puta.      

Škorpija

Tragate za nekim partnerom u nekom projektu ili vam je potrebna pozajmica? Pun Mesec u vašem polju finansija vam daje nekoliko prilika i to zahvaljujući srećnog i raspoloženog Jupitera. Ove prilike mogu da se tiču i ulaganja u neke nekretnine, ili pak renoviranja. Saturn će ipak da vas malo uspori, i da vas natera na duplu proveru.    

Strelac

Vaša veza postaje ozbiljnija i počinjete da razmišljate o braku, i porodici te ste više nego spremni da se posvetite ozbiljnom razgovoru koji će produbiti vaš odnos sa voljenom osobom.

Jarac

Imate osećaj da ste zaslužiti neku pohvalu, unapređenje ili novčanu nagradu nakon mukotrpnog posla, ali aplauz i zasluge izostaju. I ne samo da izostaju, već se čini da vam se dodaju nove poslovne obaveze, a vi nemate vremena za sebe i svoje zdravlje. Pun Mesec upravo stavlja fokus na vaše zdravlje i potrebu da vodite jedan daleko balansiran život. 

Vodolija

Ljubav i romansa će vas okružiti u ovom periodu, te ako ste još uvek singl, spremite se za varnicu i susret koji će vas ostavtiti bez teksta. Takođe, ovo je idealan period da upišete časove nečega što vas je oduvek privlačilo - ples, španski, karate, kurs za programere, ili da otputujete. Ukoliko ste u vezi, možda ćete poželeti da uplatite neko romantično putovanje.

Ribe

Pun Mesec vam donosi priliku da promenite mesto stanovanja. Samo vodite računa, previše posla bi moglo pažnju da vam potpuno odvuče na radne zadatke te se potrudite da nađete neki balans ukoliko ne želite da pregorite.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/