Sekstil sa Jupiterom, planetom prosperiteta, donosi novac, a kvadrat sa Neptunom budi inspiraciju kod umetnika i naučnika. Mlad Mesec se krajem perioda približava Merkuru, što može da prolongira dogovore i poslove sa potencijalnim partnerima. Kada je reč o zdravlju, trebalo bi proveriti krvnu sliku, mogući su problemi sa jetrom i žuči.

Aspekte mladog Meseca u Strelcu će osetiti svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

Ovan

Mlad Mesec u vašoj devetoj astrološkoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom i trigonu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam novac preko saradnje sa strancima.

Bik

Pozicija Meseca u vašem astrološkom polju novca u poluseskstilu sa vašim vladaocem Venerom, najavljuje obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Blizanci

Zbog mladog Meseca u sedmoj kući pod uticajem Jupitera i Urana, bićete uspešni ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti (umetnik, advokat, političar).

Rak

Mlad Mesec pod uticajem Jupitera, Saturna i Urana, donosi vam ponudu za poslovno partnerstvo koja može imati značajnog uticaja na dalji tok vaše karijere.

Lav

Mesec u kući kreativnosti u konjunkciji sa vašim vladaocem Suncem usporava neke vaše planove, ali vam zato otvara neke nove perspektive u poslovanju sa strancima.

Devica

Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, kao i Saturna upozorava da budete oprezni prilikom sklapanja dogovora. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...