U drugoj polovini nedelje, Mars se približava retrogradnom Saturnu, planeti odgovornosti i ambicije s kojom pravi konjunkciju. Ovaj aspekt usporava snagu Marsa, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici, pa bez obzira na vašu inicijativu i energičnost, možete imati osećaj kao da tapkate u mestu. Sve ide nekim usporenim ritmom, pa mnogi dogovori, poslovi i sastanci mogu da se odlažu ili prolongiraju...

Svetla tačka je sekstil između Marsa i Jupitera u Devici, zbog čega naše sportiste očekuje uspeh, naročito na takmičenjima u inostranstvu.

Konjunkcija Marsa i Saturna, do 9. septembra, utiče na sve znake, a posebno Ovnove, Škorpije, Strelčeve, Jarčeve i Vodolije.

Ovan 

Vaš vladalac Mars koji upravlja i vašom kućom strasti i novca, blizu Saturna, nagoveštava mogućnost poznanstva na nekom putu sa harizmatičnom, ali ljubomornom osobom. Izbegavajte konflikte sa Ovnovima i Jarčevima.

Bik 

Konjunkcija planete seksualnosti, Marsa i Saturna u vašem astrološkom polju strasti i novca, podstiče partnerovu posesivnost koja može da dovede do rasprava. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Blizanci 

"Spoj" Marsa i Saturna u kući ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja nosi uniformu na poslu. Rastu vaše šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Rak 

Zbog pozicije Marsa i Saturna, vladalaca astroloških polja karijere i ljubavi, dominirate u poslu, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Oslonite se na jednog Strelca ili Jarca.

(Mesečni horoskop za #AVGUST)

Lav 

Mars u vašoj petoj astrološkoj kući, pod uticajem Jupitera, donosi uspeh umetnicima i sportistima, naročito na inostransim turnirima i utakmicima. Na putovanjuu moguća romansa s nekim Ovnom ili Strelcem.

Devica

Pozicija Marsa i Saturna upozorava da izbegavate sukobe sa članovima porodice i partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Moguć priliv novca preko kuporpodaje nekretnina.

PageBreak

Vaga 

Na nekom kraćem putu u inostranstvu možete da upoznate šarmantnu osobu. Uspeh očekuje predstavnike vašeg znaka koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, sportom ili studiraju.

Škorpija

Vaš vladalac Mars blizu Saturna, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom čije zanimanje ima veze sa rukovanjem novcem ili medicinom. Uspeh preko kupoprodaje nekretnina.

Strelac

Zbog simbola akcije, ambicije i upornosti u vašem znaku, više ste fokusirani na pronalaženje mogućnosti za uvećanje prihoda i učvršćivanje poziciju na poslu, nego za odnos sa partnerom.

Jarac

Vladalac vašeg znaka, Saturn, blizu Marsa u polju tajnih neprijatelja može da vam napravi haos na emotivnom planu, a razlog može da bude neko s kim ste nekada bili vrlo bliski.

Vodolija

Jedan od vaših vladalaca, Saturn, blizu Marsa, najavljuje borbu sa konkurencijom na profesionalnom planu. Na ličnom planu, moguće je razdvajanje od partnera zbog neočekivanih okolnosti.

Ribe

Planete akcije i stagnacije u vašem polju karijere najavljuju mogućnost odlaganja poslova, dogovora i poslovnih sastanaka.

Istovremeno, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe.

izvor: Večernje novosti