Neki će se zaljubiti u komšiju ili komšinicu, dok će drugi upoznati nekoga preko interneta ili društvene mreže.

Harmonični aspekti mladog Meseca i Venere sa Jupiterom i Neptunom, pozitivno utiču na finansije, pa će mnogima doneti priliv novca i mogućnost da preko nekih finansijskih transakcija ili kredita, započnu privatni biznis, izgradnju nekog ugostiteljskog ili hotelskog objekta ili porodične kuće. Takođe, mnogi će uvećati svoju porodicu za još jednog ili više članova.

Inače, mlad Mesec na 13. stepenu Raka, najviše će uticati na Rakove, Bikove i Ribe, a najmanje na Jarčeve, Škorpije i Device, znake u kojima je njegov uticaj oslabljen.

Ovan

Mlad Mesec zajedno sa Merkurom i Venerom u vašoj četvrtoj astrološkoj kući, u prvi plan ističe porodični život. Ako ste slobodni, možda ćete se zaljubiti u nekoga iz vašeg komšiluka ili upoznati nekoga preko interneta.

Bik

Vaš vladalac, Venera, simbol novca, zajedno sa Merkurom i mladim Mesecom u astrološkom polju komunikacija, pozitivno utiče na vaše planove u vezi sa privatnim biznisom i građevinskim radovima.

Blizanci

Vladalac vašeg znaka, Merkur, simbol biznisa, zajedno sa Venerom i mladim Mesecom u vašoj kući novca i ljubavi, nagoveštava mogućnost poznanstva s nekim preko poslovnih kontakata.

Rak

Mlad Mesec u astrološkom polju ličnosti, gde se već nalaze Merkur i Venera čiji je uticaj u vašem znaku naglašen, pod uticajem Jupitera i Neptuna, donosi vam šanse za započinjanje privatnog biznisa ili građevinskih radova. 

Lav

Mesec blizu vašeg vladaoca Sunca u Raku, odnosno mlad Mesec,u vašoj astrološkoj kući tajni i podsvesti, pod uticajem Saturna, može da vam donese poznanstvo sa nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Devica

Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa, zajedno sa mladim Mesecom i Venerom u polju neočekivanih situacija, pod uticajem Jupitera i Neptuna, nagoveštava mogućnost zaljubljivanja, ali pazite, moguće da je zauzeta.

PageBreak

Vaga

Mlad Mesec u vašoj astrološkoj kući karijere, u kojoj se nalaze i vaš vladalac Venera i Merkur, simboli biznisa i novca, može da vam donese poslovnu ponudu od osoba sa kojima ste nekada sarađivali.

Škorpija 

Aspekti mladog Meseca, Venere, vladaoca vašeg polja partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Plutona, upozoravaju da bi trebalo da povedete više računa ukoliko planirate da uspostavite saradnju sa strancima.

Strelac

Merkur sa mladim Mesecom i Venerom u vašoj astrološkoj kući finansija, pod uticajem Saturna iz vašeg znaka upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije u okviru saradnje sa strancima.

Jarac

Mlad Mesec u vašem astrološkom polju ljubavi pod uticajima Plutona iz vašeg znaka i vašeg vladaoca Saturna iz Strelca, upozorava da povedete više računa o odnosima sa partnerom, emotivnim i poslovnim.

Vodolija

Pozicija mladog Meseca u vašoj astrološkoj kući posla i zdravlja, u napetom aspektu s jednim od vaših vladalaca Saturna, donosi vam prolongiranje nekih poslova i mogućnost zdravstvenih problema sa zglobovima i leđima.

Ribe

Mlad Mesec, zajedno sa planetama komunikacija i ljubavi, u vašem astrološkom polju ljubavi, nagoveštava romantični susret na nekom sa nekim ko vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako planirate ulaganje u privatni biznis, bićete uspešni.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija