Ne znamo za vas, ali mi smo do sada skinuli tagove sa mnogih Instagram fotografija kako bi naš profil zadržao isključivo savršene fotografije koje nas predstavljaju u najboljem smislu.

(Work it: Kako da pozirate kao profesionalni model)

Ako uzmemo u obzir da su holivudske zvezde pravi masteri za poziranje, rešili smo da se ugledamo upravno u njih i ukrademo neke trikove koji garantuju da ćemo izdužiie noge, liniju dekoltea, i postići neodoljiv osmeh. 

Mršavije rame

Zapravo, kada je Jennifer Lawrence imala svoj momenat princeze na red carpetu, ona je odlučila da upotrebi najbolji trik za poziranje, koji čini rame mršavijim, a ruke dužim. Ona je blago izbacila kuk na jednu stranu, a zatim postavila ruku na suprotan kuk. Ovim ne samo da je uspela da vizuelno stanji rame, već i da smanji obim struka. 

Uštogeljena faca

Sestre Olsen svaki put kada poziraju i smeju, one izgovore reč "prune". Kao dokaz postoji veliki broj njihovih fotografija, sa gotovo istim izrazom lica koje izgleda mnogo zategnutije, mlađe i daje im taj samopouzdani, bitchy stav. 

Noga ispružena napred

Angelina Jolie je možda imala svoj poznati momenat sa dugom haljinom i izbačenom nogom, ali je poznato da J. Lo izvodi ovu pozu gotovo na svakom fotografisanju. Jennifer obično prebaci svu svoju težinu na jednu nogu, a zatim izbacuje drugu napred, kako bi je produžila i definisala. 

Pogled preko ramena

Ova poza za fotografisanje je idealna za sve hrabre dame koje vole da ostave utisak, ali i da istaknu svoje atribute. Rihanna je prava predstavnica, te poznatu pevačicu imamo priliku često da vidimo u pozi kada nas zavodljivo gleda preko ramenaa, pogotovo kada nosi modne kombinacije sa otkrivenim leđima. Na ovaj način ona ističe svoju pozadinu, izdužuje svoj stuk i leđa. 

Ukrštene noge

Taylor Swif zna kolika moć se krije iza postavljanja jedne noge preko druge, a to možete videti i na sledećoj fotografiji.... Ona uvek prebacuje nogu preko druge kako bi istakla svoju vitku liniju, i postigla ravnotežu u širini bokova i ramena. 

Jezik iza osmeha

Jessica Chastain je u jednom intervjuu otkrila da uvek drži svoj jezik iza zuba kada se fotografiše, a želi da njen osmeh bude prirodan, umeren i lep. Na ovaj način ne postoji mogućnost da vam se vide desni. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija