To može da donese nove poslovne šanse u vezi sa inostranstvom, saradnju sa strancima ili odlazak na usavršavanje u neku zemlju, naravno, u zavisnosti od aspekata sa planetama u ličnom horoskopu.

Harmonični trigoni sa Suncem, retrogradnim Merkurom i Venerom u Biku, kao i sa retrogradnim Plutonom u Jarcu, odgovaraju zemljnim i vodenim znacima, naročito ukoliko planiraju kupoprodaju nekretnina, rentiranje ili izgradnju poslovnog i stambenog prostora.

Planeta prosperiteta i ekspanzije obrazuje napete aspekte sa retrogradnim Marsom i retrogradnim Saturnom u Strelcu, simbolima akcije i oduglovačenja, zbog čega sve ide sporije nego što ste planirali, naročito na poslovnom planu, ipak ne brinite, uspećete sve da završite.

Opozicija između Jupitera i Neptuna, simbola ekspanzije i bega od stvarnosti, može da bude inspirativna za umetnike kojima donosi slavu, ali nepovoljno utiče na mentalno stanje, saobraćaj, posebno vodene puteve i upozorava na opasnost od prevare ili nekog vida zavisnosti.

Jupiterov direktan hod preko Device najviše će osetiti Bikovi, Strelci i Ribe u kojima je uticaj te planete naglašen, a najmanje Škorpije, Blizanci i Device.

Ovan (20.3. - 19.4.)

Planeta novca i inostranstva u vašoj astrološkoj kući posla i zdravlja, najavljuje nove šanse za saradnju sa strancima, naročito ako radite u zdravstvu, bavite se privatnim biznisom ili nekim vidom uslužne delatnosti.

Bik (19.4. - 20.5.)

Jupiter u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti pod uticajem planete mašte donosi vam ljubav i inspiraciju, ako ste umetnik, dok napeti aspekti sa Marsom i Saturnom opominju da izbegavate nepotrebne troškove.

Blizanci (20.5. - 20.6.)

Aspekti planete ekspanzije i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa i komunikacija, pod uticajem Marsa, Saturna i Neptuna, upozoravaju da ne bi trebalo da žurite sa kupoprodajom nekretnina.

PageBreak

Rak (20.6. - 22.7.)

Sa Suncem, Merkurom i Venerom u vašoj astrološkoj kući kontakata sa strancima, veće su šanse da obnovite ili proširite saradnju sa njima, ali ipak obratite više pažnje na pravne aspekte ugovora.

Lav (22.7. - 22.8.)

Napet aspekt između Jupitera i Neptuna, planeta prosperiteta i prevara, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Saradnja sa strancima donosi uspeh umetnicima, naučnicima i sportistima.

Devica (22.8. - 22.9.)

Harmonični aspekti Jupitera u astrološkom polju ličnosti sa vladaocem vašeg znaka, Merkurom, donose vam uvećanje prihoda, ako se bavite umetnošću ili radom u medijima. Partner želi da vam nametne svoju volju.

PageBreak

Vaga (2.9. - 22.10.)

Pozicije vašeg vladaoca Venere i Jupitera u astrološkoj kući tajni, nagoveštavaju strastveni susret sa osobom koja je najverovatnije zauzeta. Novac stiže preko nekih paralelnih ili honorarnih poslova.

Škorpija (22.10. - 21.11.) 

Aspekti vladaoca vašeg znaka upozoravaju da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Trebalo bi da budete oprezniji ukoliko planirate saradnju sa strancima, naročito kada se radi o ulaganju novca.

Strelac (21.11. - 21.12.)

Aspekti vašeg vladaoca Jupitera u astrološkoj kući karijere najavljuju mogućnost obnove saradnje sa strancima, ali izbegavajte kupoprodaju nekretnina. Partnerovo ponašanje može da bude razlog rasprava s njim.

PageBreak

Jarac (21.12. - 20.1.)

Konjunkcija vašeg vladaoca Saturna i Marsa u napetom aspektu sa Jupiterom, upozorava da obratite više pažnje ako planirate obnovu saradnje sa strancima. Bićete uspešni ako ste umetnik, sportista ili naučnik.

Vodolija (20.1. - 19.2.)

Obratite više pažnje na izjave, naročito ukoliko se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti. Aspekti sa Jupiterom upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

Ribe (20.2. - 20.3.)

Na nekom kraćem putu možete da upoznate vrlo šarmantnu osobu kojoj ćete teško moći da odolite. Izazovan aspekt između vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, najavljuje mogućnost napredovanje u karijeri.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija