Postoji milion izgovora da ne vežbate: toplo je, hladno je, u teretani je previše znoja i gužve...

Nemojte da nas mrzite, ali mi kažemo da ne postoji nijedan dovoljno dobar izgovor da se ne vežba pogotovo jer možete to raditi u svojoj prijatnoj, mirnoj kući i sve što vam je potrebno je prostirka za vežbanje i flašica vode!

I odmah da vas upozorimo da sledeći izgovor ne može da vam bude “Nije profesionalno da se vežba kod kuće, jer nemamo instruktora”. Zahvaljujći internetu možete uživati u udobnosti svog doma i postići fanastičnu figuru.

U nastavku pročitajte koji su to najbolji sajtovi za vežbanje koje će učiniti čudo od vašeg tela!

Booya

Ukoliko želite da vežbate po poslednjim fitnes trendovima pridružite se sajtu Booya! Izaberite balet, jogu, pilates, naporne treninge... I vežbajte svaki dan po 30 minuta! Pored svake vežbe stoji detaljno objašnjenje  i naravno koliko kalorija ćete tom prilikom potrošiti! Prvi mesec je besplatan uz registraciju, dok se kasnije doplaćuje oko 10 dolara.

Blogilates 

Jutjub kanal Blogilates je dostupan svima i potpuno besplatan. Kesi Ho je simpatična pilates instruktorka koja na sjajan način spaja vežbu i zabavu pa ćete se sigurno odlično i zabaviti dok radite vežbe! Koloritni i zanimljivi video snimci sigurno će vaše vežbanje učiniti zanimljivim, a instruktorka osim vežbi daje i odlične savete kako da se zdravo hranite!

MoveMeFit

Verovatno ćete i vi pomisliti kako je mnogo zanimljivije i inspirativnije vežbati s najboljom prijateljicom. Zato je tu sajt MoveMeFit! MoveMeFit koristi vašu kameru kako bi podelio vaš rad s prijateljicom na drugoj lokaciji . Ne samo da ćete imati nekoga da se saosećaja s vama kada ste iscrpljeni , nego ćete sigurno tako biti i odgovorniji. Pronađite prijateljicu za vežbanje i videćete kako nećete imati vremena za izgovore!

Tone It Up

Dva trenera su bolja nego jedan zar ne? Zato obavezno obratite pažnju na Jutjub kanal Tone It Up! Karen i Katrina su vaši saveznici koji će vas dovesti do savršenog tela! Ukoliko se spremate za veliki dan, tu su njihovi video snimci koji će pripremiti vaše telo za bilo koji model venčanice! Na njihovom kanalu će vas uvek dočekati novi sadržaj, a ukoliko ste ljubitelji joge, ove dve dame imaju sjajne tutorijale!

Crunch

Da li vam Crunch zvuči poznato? Verovatno ste nekad čuli i pročitali za ovaj lanac teretana koji je svuda u svetu poznat po svojim neobičnim fitnes veštinama! Ukoliko nemate hrabrosti ili jednostavno ne volite teretanu, Crunch je odličan način da dovete teretanu u svoj dom! Ukoliko želite samo da isprobate trening na 10 dana potpuno je besplatno uz registraciju, dok se na mesečnom nivou oko 10 dolara!

BeFit

Ako vam treba da dodatna motivacija za vežbanje, tu je Jutjub kanal BeFit! Ovaj kanal nudi svake sedmice nove vežbe pa teško da će vam vežbanje dosaditi! Imaju veliki broj video snimaka tako da ćete moći da izaberete baš po svojoj meri! Isprobajte njihove izazove od 90 ili 30 dana koji će dovesti vaše telo do savršenstva! Sigurno ste čuli za fanstastičnu Džilijan Majkls i dobro se spremite da vežbate s njom putem ovog Jutjub kanala!

Udaya

Za mnoge, joga je najbolji način da se opuste i zategnu! Uz joga instruktore na sajtu Udaya shvatićete zašto neki ljudi ne mogu da zamisle dan bez relaksirajućih joga vežbi! Uz mnogobrojne video snimke možete i izabrati da li želite jogu za početnike ili neki napredniji nivoi! Članirana na ovom sajtu je oko 12 dolara mesečno!  

Body Rock

Bez obzira što ste čvrsto odlučili da ćete vežbati svaki dan kod kuće, znamo da je i vrlo lako da pola sata vežbanja zamenite pola sata odmaranja u fotelji! Međutim, uz BodyRock nema šanse da odustanete! Na njihovom sajtu ćete pronaći kratke, ali intezivne video snimke koji će vas za kratko vreme dovesti do odličnih rezultata! Najbolje od svega je i to što ćete naučiti i kako da radite vežbe u krevetu čim ustanete!

Ballet Beautiful

Ukoliko ste oduvek maštali da igrate balet, nikad nije kasno da to i počnete iz svog doma! Balerina Meri Helen Bover će vas uvesti u svet baleta kroz video snimke, a možete i tražiti čas sa njom uživo! Na mesečnom nivou članarina je oko 40 dolara, dok je jedan čas balerinom Meri oko 35 dolara! Jeftinija varijanta je da naručite DVD.

izvor: Cosmopolitan

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija